Alle News Impuls

Teški buntevi ključeva mogu postati prošlost!

keyTec RPE patentirani cilindar sa sigurnosnom karticom. © WINKHAUS

#POGLED | Usluga u Schachermayeru Hrvatska: izrada standardnih, sigurnosnih, sistemskih cilindara i ključeva renomiranog i svjetski poznatog proizvođača Winkhaus.

Objekte u kojima ljudi stanuju ili rade potrebno je organizirati. Trebali bi biti otvoreni i pristupačni za korisnike, a istodobno zaštićeni od neželjenog ulaska. Tvrtka Winkhaus nudi rješenje - u uredima, industrijskim pogonima, stambenim zgradama ili obiteljskim kućama. Schachermayer, kao licencni partner, nudi uslugu izrade sustava zaključavanja, veliku paletu sigurnosnih brava sa zatvaračima i najnovija tehnološka rješenja kada je u pitanju organizacija i sigurnost zaključavanja. 

Ugradbeni cilindri keyTec RPE - sigurnosni patentirani cilindar sa sigurnosnom karticom

Inteligentan u tehnici i dizajnu

KeyTec RPE tvrtke Winkhaus inovativni je sustav za višestruko i jednostruko zaključavanje. Nova zaštita od kopiranja osigurava da samo ovlaštene osobe mogu napraviti duplikat ključa. To se postiže posebnim rebrom na ključu, koji se u cilindru brave provjerava pomoću kugle (protectBall) za zaključavanje. KeyTec RPE sustav omogućuje, pomoću sofisticirane tehnologije, fleksibilna i ekonomična zaključavanja implementirati u kuće, trgovine i tvrtke. Savršeno rješenje za svakodnevnu uporabu - nekomplicirano i pouzdano rukovanje sa samo jednim ključem za sva vrata.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

WINKHAUS brošura: Ugradbeni cilindri keyTec RPE 2021

( )