Alle News Impuls

Elektronska libela Go! smart

Kompaktan oblik i integrirani magneti omogućuju da se ovaj uređaj koristi za podešavanje kuta listova pile. © SOLA

#IMPULS | SOLA libela GO! smart je digitalni multitalent koji kombinira funkcije libele, mjerača nagiba i kutomjera. Ovaj kompaktan, višenamjenski uređaj je opremljen osvjetljenim zaslonom i magnetnom površinom s V-utorom. Zahvaljujući Bluetooth povezivanju, GO! smart se može koristiti zajedno s besplatnom aplikacijom SOLA Measures s praktičnim dodatnim funkcijama.

GO! smart precizno mjeri nagibe i kutove. Kompaktan oblik i integrirani magneti omogućuju da se ovaj uređaj, između ostalog, koristi za podešavanje kuta listova pile. Mjerne vrijednosti prikazuju se u °,%, mm/m i in/ft. Trenutne izmjerene vrijednosti mogu se "zamrznuti" na zaslonu s funkcijom Hold, a kut se lako može prenijeti pomoću funkcije Inc.

Savršeno mjerenje u svim položajima

Mjerenje s gornje ili donje strane predmeta - GO! smart se može koristiti u svakom položaju. Snažni magneti i integrirani V-utor na podnožju uređaja omogućuju da GO! smart ostaje u položaju u kojem je postavljen za mjerenje, čak i na okruglim cijevima. Tijekom "okrenutog" mjerenja, digitalni osvjetljeni zaslon se automatski okreće. Zahvaljujući optimiziranom zaslonu, rezultati mjerenja mogu se jasno očitavati iz svakog kuta.

Uvijek pri ruci

Kompaktan uređaj GO! smart, veličine od samo osam centimetara, nalazi mjesto u svakom koferu za alat. Zahvaljujući torbici koja je uključena u opseg isporuke, GO! smart se prema potrebi može pričvrstiti na remen tako da je uvijek pri ruci i spreman za upotrebu.

BLUETOOTH + SOLA MEASURES aplikacija

Raditi učinkovito s uštedom vremena - to je moguće s besplatnom aplikacijom SOLA Measures. Zahvaljujući Bluetooth povezivanju, GO! smart se može koristiti zajedno s besplatnom aplikacijom SOLA Measures koja nudi brojne korisne funkcije. Primjerice, izmjerene vrijednosti se odmah prenose na mobitel ili se funkcije na mjernom uređaju mogu kontrolirati putem aplikacije. Tako se rezultati mjerenja mogu brzo i jednostavno podijeliti s timom. Pogodno za iOS i Android.

Prednosti proizvoda:

  • kompaktno, lagano, praktično

  • prikaz nagiba u °, %, mm/m i in/ft

  • Bluetooth povezivanje za primjenu s aplikacijom SOLA Measures

  • lagano očitavanje zahvaljujući okretanju prikaza u slučaju preokreta kod mjerenje

  • praktičan V-utor s magnetom za sigurno držanje na cijevima i metalnim površinama

  • mjerna točnost Solatronic 0º/90º: ± 0,05º, mjerna točnost Solatronic 1-89º: ± 0,2º

 

WEB KATALOG: GO! smart

( )