Ono što nas pokreće: od 1838.

Godine 1838. Josef Schachermayer osnovao je bravarsku radionicu u Linzu. Time je postavio temelj našeg obiteljskog poduzeća. Od tog se trenutka Schachermayer mijenja zajedno s tržištem. Zahvaljujući gospodarskoj viziji i inovativnim idejama obiteljsko poduzeće generacijama osigurava stabilan rast poduzeća. 

Šesta generacija obiteljskog poduzeća

Na temelju obiteljske tradicije duge više od 180 godina grupacijom od 2008. godine upravljaju Gerd i Josef Schachermayer: Gerd Schachermayer odgovorni je direktor tvrtke Schachermayer, a Josef Schachermayer tvrtke Rechberger. Pod njihovim se vodstvom neprestano ulaže u održive reorganizacije i proširenja obaju poduzeća te se osim toga redovito moderniziraju podružnice unutar zemlje i izvan nje. Stalna usmjerenost na potrebe kupaca od središnje je važnosti te se u tu svrhu pod vodstvom Gerda Schachermayera proširuje i ponuda usluga. Ova braća trenutačno vode šestu generaciju obiteljskog poduzeća.

Veletrgovac za tehničke proizvode

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u ovoj industrijskoj grani, a raspolažemo širokim asortimanom tehničkih proizvoda i rješenja za dizajn. Snažan tim zaposlenika usmjeren je na kvalitetu pružanja usluga i brigu o potrebama kupaca na tržištu. Diljem Europe brinemo o obrtnicima koji se bave obradom drva, stakla i metala te o industrijskim i trgovačkim poduzećima. Rado ćemo i vama našim širokim asortimanom proizvoda pomoći pri provedbi projekata. U mrežnom katalogu našim je kupcima na raspolaganju više od 100 000 artikala sa skladišta: okovi za namještaj, tehnika pričvršćivanja, gotovi dijelovi, tehnika za skladišta, metali, alati, kemijsko-tehnički proizvodi, kuhinjski uređaji, sudoperi, armature i sanitarije ta strojevi za obradu drva i metala.
 

Idi na mrežni katalog

Pružatelj usluga uvijek dostupan svojim kupcima

Naši kupci imaju pristup ogromnom asortimanu proizvoda, uživaju u prednostima modernih logističkih struktura, uspoređuju i naručuju praktično putem internetske trgovine ili koriste usluge stručnog savjetovanja koje pružaju naši interni i eksterni suradnici u cijeloj Austriji. Nekoliko riječi o savjetovanju: Naša mreža stručnjaka u specijaliziranim odjelima pomaže i pri složenijim primjenama i posebnim pitanjima. Pritom u prvom planu stoje individualna rješenja i brza provedba. Podupiremo vas pružanjem usluga na području prodaje, procesa, proizvodnje, logistike i strojeva. Na taj način ostaje vam vremena za bitne stvari.

Uvjerite se i sami u našu ponudu usluga.

 

Regionalna razgranatost i poslovanje diljem Europe

Jest li čuli za Yellow-City u Linzu? Tako mnogi dugogodišnji kupci nazivaju sjedište našeg poduzeća sa savjetodavnim centrom od 6000 kvadratnih metara u industrijskoj zoni u Linzu. Osim ovdje, moderni izložbeni saloni i najbolja usluga savjetovanja kupaca očekuju vas i u Beču, Sv. Hipolitu, Grazu, Villachu, Rankweilu, Innsbrucku i Salzburgu. Ponuda osmišljena za potrebe određene zemlje našim je kupcima na raspolaganju u podružnicama u Mađarskoj, Češkoj Republici, Sloveniji, Slovačkoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Rumunjskoj, Italiji i Njemačkoj. Uostalom, hashtag #helloyellow nastao je od naziva „Yellow City”. Pratite nas i na internetu – na raspolaganju su vam naši multimedijski sadržaji!

Kontakt i dolazak na sve lokacije