Alle News Impuls

Sobna vrata

Florenz lakirano

#IMPULS | Sobna vrata su važan dekorativni element u svim prostorijama kućanstva. Pravim izborom vrata vlastiti dom se može dizajnirati prema individualnim idejama i stilu uređenja.

Stil unutarnjeg uređenja može se naglasiti i određenim odabirom vrata. Sobna vrata daju stanovima ili kućama određenu karizmu i time skladnu ravnotežu. Moderne ideje ili klasični dizajn mogu se kombinirati s vratima od drveta ili stakla.

U Schachermayeru možete pronaći velik izbor sobnih vrata koja domu daju osobni karakter. Pogledajte naš asortiman raznih modela vrata i dovratnika na web katalogu. Moderna, bezvremenska i elegantna - za unutarnje uređenje doma po vašem ukusu.

Kako pronaći odgovarajuća vrata?

Funkcija sobnih vrata je razdvojiti dvije sobe jednu od druge ili ih povezati. Ona nisu samo praktični, već i dekorativni element, koji čine veću razliku u interijeru nego što je to na prvi pogled vidljivo. Vrata iz Schachermayer asortimana dostupna su u različitim izvedbama i površinama. Na primjer, vrata u ladanjskom stilu daju dnevnoj sobi romantičan, razigran izgled. Međutim, sobna vrata od stakla imaju moderan karakter, propuštaju svjetlost i osvjetljavaju prostoriju. Uz svaka vrata visoke kvalitete i trajnosti iz Schachermajer asortimana, moguće je kombinirati odgovarajući dovratnik. 

Različite vrste sobnih vrata

U Schachermayeru su dostupna sobna vrata različitih materijala, veličina i izvedbi, npr. otvaranje desno ili lijevo. Modeli se, također, razlikuju prema određenom dizajna ruba ili ispune. Iverokal ispuna u vratima osigurava da prostorije nisu samo vizualno odvojene jedna od druge, već jamče zvučnu izolaciju i stabilnost. Neki modeli sobnih vrata imaju praktičan izrez za staklo i osiguravaju da prostorije budu dobro osvijetljene.

Klizna drvena i staklena vrata

Klizna vrata su izvrstan izbor za velike prostorije i također su dostupna u različitim materijalima i dizajnu. Na primjer, trenutno su vrlo popularna i tražena klizna staklena vrata koja stvaraju dojam otvorenog prostora i čine prostorije većim. Tehnička profinjenost i šarmantan dizajn kliznih staklenih vrata odličan su stilski element svakog interijera. Klizna vrata su dostupna u setu s potrebnim okovom i vodilicom.

Drvena vrata

Od klasičnih drvenih vrata do vrata s iverokal ispunom (bušena iverica) ili ispunom od kartonskog saća te vrata sa staklenim elementima - Schachermayer ide uvijek u korak s najnovijom tehnologijom. Modeli iz serije „Solido Smart CPL“ impresioniraju visokokvalitetnom optikom i inovativnim materijalom. CPL (Continuous Pressure Laminate) je materijal (imitacija drveta) izrađen od slojeva vlakana impregniranih smolom u kontinuiranom procesu prešanja. Vrata i dovratnike s CPL površinom odlikuje visoka otpornost na abraziju, ogrebotine i svjetlost, lagana su za održavanje i čišćenje blagim lužinama ili sredstvima za čišćenje u kućanstvu. Sobna vrata s kromiranim ili crnim lajsnama dostupna su u svim CPL dekorima.

Staklena vrata

Velika prednost staklenih vrata je propuštanje dovoljno svjetlosti u prostorije. To pojačava osjećaj dobrodošlice. Staklena vrata nisu samo funkcionalan element koji odvaja sobe jednu od druge, već ih skladno i povezuje. Jednostavan dizajni djeluju bezvremeno i diskretno, a detalji u boji unose karakter u prostorU našem asortimanu možete pronaći vrata izrađena od visokokvalitetnog sigurnosnog stakla: pogodna za ulazni prostor, kuhinju, spavaću i dječju sobu ili kućni ured. Veliki poslovni prostori, uredi ili javni objekti također se mogu opremiti staklenim vratima.

Pribor za sobna vrata i dovratnike

Sobna vrata se sastoje od krila i dovratnika. Spojnice povezuju ta dva elementa. Kvakom se vrata otvaraju ili zatvaraju. Za odabrana sobna vrata isporučujemo dovratnike u odgovarajućum veličinama Schachermayer brendova DONAU i SOLIDO. U našem web katalogu također možete pronaći kvake, spojnice i ostali pribor.

 

Prelistajte i preuzmite našu novu brošuru Sobna vrata 2021, a tiskani primjerak zatražite kod vašeg referenta u telefonskoj prodaji ili prodajnog predstavnika.

( )