Alle News Impuls

EVOline – jamstvo 3 godine na sve proizvode

#IMPULS | Od sada imamo trogodišnje jamstvo na sve proizvode EVOline kupljene u Schachermayeru. EVOline nudi napredna i korisna tehnička rješenja - od pojedinačne ravne utičnice koja se lako ugrađuje iza svakog komada namještaja do električnog planiranja u cijelim zgradama. Kvaliteta "Made in Germany".

Modularna struktura proizvoda EVOline nudi gotovo neograničene mogućnosti opremanja privatnih i javnih objekata. 

EVOline – kvaliteta "Made in Germany" 

Od ideje do proizvodnje:

  • najviši standardi kvalitete za svaki pojedini proizvod
  • visok udio vlastite proizvodnje osigurava kvalitetu i dostupnost
  • proizvodi od kvalitetene samogasive plastike i plastike bez halogena
  • mogućnost narudžbe već od 1 komada i brza usluga
  • osvještenost prema okolišu zbog štedljivog načina proizvodnje i optimiziranih puteva isporuke
  • trogodišnje jamstvo EVOline proizvoda u Schachermayeru

EVOline One – jedno rješenje za mnoge zahtjeve

EVOline One je kompaktna i inovativna utičnica za namještaj. Okrugla utičnica se može ugraditi vodoravno ili okomito te se može prilagoditi individualnim zahtjevima zahvaljujući širokom rasponu modularnih umetaka. Različiti pokrivni prstenovi pružaju kreativnu slobodu i nude mogućnost promjene i nakon ugradnje. EVOline One, na vrlo štedljiv i diskretan način, osigurava brz i siguran pristup električnoj energiji ili podacima na radnom mjestu, u sobi za sastanke ili u dnevnom boravku i kuhinji.

Novi sustav pričvršćivanja

Novim sustavom pričvršćivanja, koji čeka patentiranje, EVOline One utičnice se mogu ugraditi u materijale debljine od 9 mm. Gornja granica debljine materijala ne postoji. Fleksibilni ulaz za kabel jamči minimalnu dubinu ugradnje od samo 50 mm i promjer ugradnje od 54 mm. Ugradnja u tapecirani namještaj također je moguća uz primjenu dodatnog prstena koji sprječava klizanje presvlake. Šiljci na pokrivnom prstenu fiksiraju vatu, kožu ili tekstil na EVOline One utičnicu.

WEB KATALOG: Više informacija o EVOline One

Pročitajte više o proizvodima EVOline: na primjer izvlačna utičnica Port Pusch ili utičnica s otvorom za kabel Circle80.

Jamstvo 3 godine na sve proizvode EVOline!

( )