Alle News Impuls

Izvlačna utičnica EVOline Port Push s funkcijom push-to-open

#IMPULS | Skriveno od pogleda. S novom izvlačnom utičnicom EVOline Port Push priključni kabeli diskretno nestaju ispod površine namještaja, ali uvijek ostaju nadohvat ruke.

Dovoljan je jedan pritisak na poklopac i najnovija generacija izvlačnih utičnica Port Push potpuno i samostalno izlazi iz namještaja. Pritiskom prema dolje Port utičnica se ponovno spušta i lagano kliziti natrag u početni položaj. Nagibni poklopac dopušta prolazak kabela i omogućuje spuštanje izvlačne utičnice i kada su uređaji priključeni.

Nova izvedba – crna mat

Najnovija genercija izvlačnih utičnica Port Push BLACK-Edition od sada je u Schachermayeru dostupna s crnim mat eloksiranim aluminijskim kućištem. Nova je i površina poklopca u mat crnoj boji.

Dokazana funkcija – prolaz za kabele!

Nagibni poklopac, koji se već desetljećima dokazivao, dobio je novu funkciju. Port Push se može spustiti i kada su uređaji priključeni te postaje elegantan izlaz za kabele. Na taj su način radne površine u kuhinji uvijek uredne - kabeli jednostavno nestanu u korpusu!

Individualne utičnice izrađene po mjeri i spremne za spajanje

Bez obzira da li su vam potrebni prekidači, utičnice ili različitih varijante utičnica u kombinaciji za goste hotela iz cijelog svijeta, USB utičnica, LAN priključak, HDMI itd. - EVOline nudi mnoštvo mogućnosti!

Novi sustav multimedijskih modula - Plug & Play

Do jučer smo imali VGA (Video Graphics Array), danas imamo HDMI 2.0, a sutra ćemo možda imati Display Port ili USB-C? Stalna i brza promjena multimedijskih priključaka na tržištu prati nas već dugi niz godina. Tim je važnije ovakvu dinamičnu promjenu pratiti jednostavnim i brzo promjenjivim modulima. Novi podatkovni i multimedijski moduli za Port Push mogu se jednostavno priključiti i jednostavno zamijeniti za nove komponente modula. Fleksibilnost za budućnost!

Od radne površine do priključka na zgradu

Tek kada je zidna utičnica priključna i kabeli instalirni bez opasnosti od spoticanja, instalacija se smatra dovršenom. Port Push izvlačna utičnica pomaže sakriti viseće kabele. Pričvršćivanjem EVOline WireLane na donju stranu Port Pusha, kabeli se mogu profesionalno usmjeriti do poda gdje se prema potrebi kroz sustav EVOline Bridge mogu provući do zidne utičnice - bez opasnosti od spoticenja.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )