Alle News Impuls

EVOline Circle80 – utičnica s otvorom za kabel

© EVOline

#IMPULS | EVOline Circle80 je kombinacija utičnice, dva USB-punjača i prolaza za kabel i savršeno je rješenje za radne ili konferencijske stolove. Kabeli koji nisu potrebni ne mogu ispasti zbog praktičnog zatvarača prolaza za kabel.

EVOline nudi napredna i korisna tehnička rješenja - od pojedinačne ravne utičnice koja se lako ugrađuje iza svakog komada namještaja do električnog planiranja u cijelim zgradama. 

Sve stane u 80 mm!

EVOline Circle80 inteligentno kombinira tri funkcije u jednoj: utičnicu, dvostruki USB punjač 2,1 A i otvor za kabel. Kabeli koji nisu potrebni ne mogu ispasti zbog praktičnog zatvarača prolaza za kabel. Mala dubina ugradnje od samo 50 mm, uključujući i kabel te sustav za pričvršćivanja EVOline, jamče brzu i jednostavnu ugradnju s gornje strane.

Brza i jednostavna primjena

Uz primjenu zatvarajućih pločica (opcija) moguće su dodatne funkcije. Nitko se više ne mora uvući ispod stola zbog ugradnje utičnice - laganim okretanjem odvijača Circle80 se može brzo i jednostavno pričvrstiti u izrezanu rupu s gornje strane.

Bye Bye zapletenim žicama

Kabeli koji nisu potrebni ne mogu ispasti zbog praktičnog zatvarača prolaza za kabel, a ako je to potrebno do njih se može brzo doći, u bilo kojem trenutku. Pored utičnice, USB dvostruki punjač pruža dodatnu mogućnost punjenja. 

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )