Alle News Pogled

Zagreb: prodajno-izložbeni prostor 2.0

Okovi za namještaj i ugradbena tehnika.

#POGLED | Prema uzoru na dizajn iz matične kuće u Linzu, naš prodajno-izložbeni prostor i vanjski dio zgrade u Zagrebu na adresi Vrtni put 5, potpuno smo preuredili 2017. godine. Potaknuti željom da vam prezentiramo uvijek nove proizvode iz našeg širokog asortimana, od kraja prošle godine smo počeli s redovitim ”ažuriranjem” izloženih eksponata.

Prostor je podijeljen prema grupama proizvoda, tako da se već pri ulasku možete odlučiti hoćete li razgledavati okove za namještaj, rasvjetu ili ugradbenu tehniku, sudopere i slavine na lijevoj strani ili okove za građevnu stolariju, alate ili kemijske proizvode na desnoj strani. Koncept izložbeno-prodajnog prostora je moderan i minimalistički te dopušta uvijek ponovno ”ažuriranje”. Prema tom planu smo krajem prošle godine počeli s prezentiranjem noviteta, između ostalog DOMUS LINE Flexyled SE 4H, VOLPATO modularni sustav Stili ili SCHÜCO sustav metalnih polica. Također smo izložili tri modela sobnih vrata sa spojnicama proizvođača BAKA, KOBLENZ i SIMONSWERK te bravama MACO i GEGE.

Od početka jeseni 2020. godine u Schachermayeru nudimo novu uslugu, a to je strojni vez i lasersko graviranje radne odjeće kupljene u Schachermayeru. Sukladno s novom usługom proširili smo izlog s velikim dijelom radne i zaštitne odjeće iz naše ponude, raznih dobavljača kao npr. PRAKTIKA, GEBOL, KÜBLER ili FRISTADS. Nova garderoba s radnom odjećom – jakne, hlače, majice i cipele - prezentirana je za jednostavno uzimanje s vješalice i isprobavanje u novoj kabini s ogledalom. 

Sudoperi i slavine iz Elite linije Invisible i Una, našeg novog dobavljača RODI, također su našli mjesto u prodajno-izložbenom prostoru. S više od 65 godina iskustva u proizvodnji kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika, tvrtka RODI sinks & ideas danas je zastupljena u više od 60 zemalja. Zahvaljujući neprekidnom ulaganju u inovacije i visoke tehnologije, velikim kapacitetima proizvodnje i stručnosti tima kvalificiranih stručnjaka, RODI je na tržištu stekao reputaciju pouzdanosti i našao svoje mjesto među poznatim robnim markama. Ukras na zidu svake kuhinje je FABER crna zidna napa Grexia Gres DG/BK A90 s izvlačnim dijelom u dekoru sivog kamena. Izloženi su i okovi za unutarnje uređivanje podpultnih kuhinjskih elemenata kao npr. VAUTH & SAGEL sustavi za odvajanje otpada i izvlačne kolone SUB Side sa Planero ovjesnim košarama u modernoj antracit boji te HETTICH Quadro vodilice za drvene ladice i sustavi ladica InnoTech Atira za kuhinje, kupaonice, spavaće sobe, dnevne boravke i urede.

I za kraj želimo istaknuti preklopna klizna vrata s mehanizmom otvaranja pritiskom ili povlačenjem ručkom HETTICH WingLine L, s kojima je dostupan cjelokupan sadržaj ormara. WingLine L pouzdano i sigurno pomiče krila vrata teška do 25 kg i visoka 2.400 mm - preporuka  za spavaće sobe, kuhinje i urede.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima 

( )