Alle News Impuls

Više mjesta u vrtu s Biohort kućicama

Moderna HighLine vrtna kućica s ravnim krovom i integriranim nadsvjetlom pruža ugodno svjetlo i štiti od vremenskih uvjeta. © Biohort

#IMPULS | Pronaći pravo mjesto za pospremanje ili odlaganje alata, sportske ili vrtlarske opreme, jastuka za vrtnu garnituru ili motocikla može biti problem. Često u kućama nedostaje soba viška za kućni ured ili saunu. Biohort nudi pravo rješenje kada se pojavi potreba za dodatnim prostorom. Obiteljsko poduzeće iz Neufeldena proizvodi sve svoje proizvode u Austriji. Pocinčani čelični lim iz Voestalpine jamči dugotrajnost i ne zahtjeva održavanje.

Imam kuću, majmuna i konja pjevala je već Pipi Duga Čarapa dok je uživala u svom neurednom domu. Međutim, svi se bolje osjećamo u urednom i pospremljenom okruženju. Problem s manjkom prostora i pospremanjem stvari koje se s vremenom skupljaju u kućanstvu može postati prošlost s vrtnim kućicama Biohort.

Iskustvo i dosjetljivost

Višegodišnje iskustvo u obradi metala učilo je tvrtku Biohort da je za mnoge kupce brza i jednostavna montaža proizvoda posebno važna. Iz tog razloga, dosjetljivi tehničari razvili su modularnu konstrukciju sličnu plug-in sustavu, koja omogućuje jednostavno sastavljanje proizvoda sa samo nekoliko vijaka. Osim toga, kupac dobiva detaljne, ilustrirane upute za montažu uz svaku isporuku.

Stabilnost i dugotrajnost

U usporedbi s jeftinijim proizvodima, Biohort vrtne kućice su izuzetno stabilne zahvaljujući dvostrukoj debljini lima (opterećenje snijegom od 150 kg / m², CasaNova 215 kg / m²). Tome doprinose i posebni profili te upotreba vijaka od nehrđajućeg čelika. Za proizvode Biohort koristi se samo metrički vijčani materijal od nehrđajućeg čelika, što jamči maksimalnu stabilnost čak i nakon ponovljene montaže i demontaže. Vrtne kućice Biohort, s najvećom ocjenom na Beaufortovoj ljestvici  (12 od 12), otporne su na brzinu vjetra do 150 km / h. To znači da ispravno usidrena vrtna kućica Biohort može izdržati čak i uragan. Vruće pocinčani, poliamidni emajlirani čelični lim od Biohorta također je "nezapaljiv" prema EN 13501-1 (klasa "A1"). To jamči maksimalnu sigurnost i omogućuje postavljanje kućice na mjestima osjetljivim na vatru, poput kampova i podzemnih garaža!

Sve na svome mjestu

Zahvaljujući opsežnom priboru unutrašnjost kućice se može opremiti sa svim potrebnim predmetima za organiziranje prostorija i sigurni smo da bi i stručnjaci za pospremanje bili oduševljeni Biohort kućicama. Police, kukice ili ormari za vrtne alate ili uređaje montiraju se individualno i jednostavno, a prema željama se prozori, izolacija i električni priključci mogu naknadno ugraditi. To čini Biohort vrhunskim dobavljačem za kućice iz snova.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )