Alle News Impuls

Gebol: Stručna zaštita

Gebol Multi Flex su najpopularnije radne i zaštitne rukavice. © Gebol

#IMPULS | U zadnjih godinu dana povećala se potražnja za zaštitnim proizvodima poput FFP2 maske ili zaštitnim odjelima. Tvrtka Gebol, stručnjak za zaštitnu radnu odjeću iz gornje Austrije, tu vrstu proizvoda oduvijek ima u svom asortimanu. Gebol zaštitne rukavice postale su standardna oprema na gradilištima, ali i za osobnu primjenu.

Gotovo svi su ih već nosili: zaštitne rukavice Gebol. Vrhunski proizvod obiteljske tvrtke iz Ennsa jedan je od najpoznatijih artikala, a najpopularnije su radne rukavice iz Multi Flex serije. Gotovo 2000 proizvoda našlo je svoje mjesto u industriji, veletrgovini te trgovačkim lancima s opremom za graditeljstvo. U Schachermayeru ćete pronaći veliki izbor Gebol proizvoda: radne rukavice i zaštitne naočale, čepiće za zaštitu sluha, radne cipele, čizme i odjeću, FFP2 maske i reflektirajuće prsluke. Gebol ima izvoznu stopu od 51 posto, s trendom rasta na jakim tržištima Njemačke, Češke, Slovačke, Španjolske, Italije i Švicarske.

Know-how & iskustvo

Tajna Gebolovog uspjeha su kombinacija desetljeća iskustva i znanja koja su potrebna na području zaštite na radu, potvrđuje vlasnik i generalni direktor Gerhard Frank: "Zaštita na radu područje je koje zahtijeva puno stručnosti. Moraju se ispuniti strogi zakonski propisi, zahtjevi i norme kako bi se dobili certifikati za proizvode.” U Gebolu je zasebni odjel zadužen da se kupcima nudi samo besprijekorna, EU certificirana i testirana roba. Zahvaljujući ovoj transparentnosti i inovativnim idejama, Gebol je posljednjih godina postao jedan od vodećih proizvođača zaštitne opreme. Unatoč velikom uspjehu, nikad se ne smije izgubiti glavni cilj iz vida, kaže Gerhard Frank: „Na kraju, uvijek se radi o zaštiti ljudi na poslu, ali i u slobodno vrijeme. To će uvijek biti u središtu svih naših razmatranja i odluka“.

 

WEB KATALOG: Više informacija o Gebol proizvodima

( )