Alle News Impuls

Velika pomoć u malom prostoru

ENVI Space XX Pro © Vauth Sagel

#IMPULS | Razvrstavanje otpada ima i u maloj kuhinji veliku ulogu. Zahvaljujući Vauth Sagel ENVI Space XX sustavima za razvrstavanje otpada to ne predstavlja veliki problem.

Vauth Sagel ENVI Space XX opremljen vodilicama, samouvlačenju i ublaživačem može smjestiti velike spremnike u mali kuhinjski element. Sustav se može koristiti neposredno ispod radne ploče što omogućuje jednostavno odlaganje otpada.

Higijenski i sigurno

Vauth Sagel spremnici izrađeni su od netoksičnog polimera te su sigurni za čuvanje hrane za kućne ljubimce ili drugih živežnih namirnica. Spremnici se lagano čiste i mogu se prati u perilici posuđa na temperaturi do 70° C. Poklopac s praškastim premazom drži neugodne mirise dalje od prostora za pripremu hrane i stvara dodatan prostor za odlaganje npr. za vrećice za smeće ili nekih drugih manjih predmeta.

Funkcionalno korištenje

Sustav sa izvlačenjem preko duljine vodilice omogućuje vađenje stražnjeg spremnika bez pomicanja prednjeg. Sinkronizirani hod vodilica te integrirani ublaživač pružaju laganu i tihu kretnju i zatvaranje. Skrivene preklopne ručke na spremnicima mogu se koristiti ne samo za jednostavno vađenje istih, već i za pričvršćivanje vrećica za smeće. Vauth Sagel nudi različite vrste spremnika za različite vrste otpada, kao što su npr. spremnici za kompost, staklo, papir, plastiku i drugo.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

 

( )