Alle News Impuls

Kübler: individualna radna odjeća

Bodyforce radna odjeća stvorena je da olakša svakodnevni rad. © Kübler

#IMPULS | Radna odjeća u kojoj radnici, u najrazličitijim uvjetima rada, najbolje funkcioniraju bi trebala biti udobna i funkcionalna. Tvrtka Kübler je iskoristila svoje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji radne odjeće te je razvila liniju modernog i funkcionalnog dizajna Bodyforce.

Kroj koji prati liniju tijela čini seriju radne odjeće Bodyforce jedinstvenom, a reflektirajući elementi Y-Wings ističu moderan dizajn. Kübler u novoj liniji kombinira funkcionalnost, inovaciju i dizajn. Kontrastni detalji u srebrno sivoj boji, detalji poput šavova u boji ili modernog ovratnika, odnosno kragne stilski nadopunjavaju ovu seriju.    

Novo razvijena vlakna

Radna odjeća Bodyforce napravljena je od keper tkanine (tzv. riblja kost) koja, osim što je izuzetno snažna, ostavlja ugodan osjećaj na koži pri nošenju. Bodyforce radna odjeća stvorena je da olakša svakodnevni rad: visoko elastični pleteni umetci u predjelu vrata i ramena olakšavaju rad iznad glave. Elastični umetci u predjelu prepona i nogavica daju više slobode pokreta nogama, čak i kada su savijene ili dok se kleči. Uz to, zahvaljujući integriranoj zaštiti brade od vjetra više nema neugodnog stezanja i štipanja patentnog zatvarača na bradi.

Praktični detalji koji se ističu na novoj radnoj odjeći su džepovi za mobitele, ravnala i bedra od CORDURA® tkanine. To je izdržljiva sintetička tkanina visoke tehnologije koja može izdržati i najteže uvjete. Osim toga, dijagonalno raspoređeni džepovi na prsima nude dovoljno prostora za odlaganje, a reflektirajući elementi Y-Wings osiguravaju dobru vidljivost, te ističu dinamičan oblik odjeće. Sva odjeća Bodyforce može se lako očistiti u industrijskom pranju u skladu s EN ISO 15797. 

Mjesto za vaš logo

Na svoj Kübler radnoj odjeći ostaje dovoljno mjesta za vaš logo, pa tako i na novoj seriji Bodyforce. Dodatna prednost je da se Easybrand džepovi na prsima mogu otkopčati radi lakšeg pozicioniranja izabranog motiva. Mi preuzimamo izradu individualnih slika, loga i slogana na vašoj  radnoj odjeći kupljenoj u Schachermayeru. Na taj će način vaša tvrtka uvijek biti prepoznatljiva. Svaka se narudžba, uz nadoplatu, individualno radi po ponudi. Naši prodajni predstavnici u uredu i na terenu rado će vam pružiti više informacija. 

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

Više informacija: Usluga u Schachermayeru

( )