Alle News Impuls

Crno ostaje u trendu

Ugradbeni sudoper Massimo granit crna metalik © Granmaster

#IMPULS | Crna boja, iako je sama po sebi jednostavna, itekako je efektna. Ona je boja vrhunske elegancije, stila i profinjenosti te se sve više koristi u interijerima.

Trend prema crnoj boji, u sektoru opremanja, vidljiv je godinama. Ovaj trend se ne smanjuje, već crna boja postaje sve popularnija. Mnogi arhitekti i dizajneri interijera koriste, na primjer, crne okove u raznim područjima i na taj način naglašavaju moderan i suvremen izgled. Crnu boju se može naći na vrtnoj ogradi, ulaznim vratima i u kupaonici kao i u kuhinji ili uredu. Bezvremenski dizajn i elegantan i profinjen izgled mogu se savršeno implementirati naglascima crne boje. To vrijedi za kuhinjske fronte jednako kao za zidove ili okove. Crna boja ima puno mogućnosti kombiniranja - boja petrol pristaje jednako dobro uz crnu kao i krem ​​ili bež. Uz minimalan trud se može stvoriti moderan ambijent koji zrači elegancijom. Bijela boja se također zbog velikog kontrasta vrlo ćesto koristi u kombinaciji sa crnom.

 

Veliki asortiman našeg web kataloga nudi razne proizvode u ovoj trend boji od spojnica i ručkica za namještaj, kvaka i rukohvata za vrata, kliznih okova za sobna vrata, vodilica za ladice, alu okvira za namještaj, regalnih sustava do sudopera i slavina.

 

( )