Alle News Pogled

Uspoređivanje artikala

Dodatna vrijednost s funkcijom "Uspoređivanje artikala". © SCH/Reichl

#POGLED | Na Schachermayer web katalogu nalazi se široka i uvijek aktualna paleta proizvoda raznih proizvođača. Uz sve veći asortiman ponekad je teško zadržati pregled. Važnu pomoć pri odabiru potrebnih proizvoda nudi funkcija “Uspoređivanje artikala”.

Potrebni uvijeti za uvijek aktualan web katalog stvaraju se u odjelu za marketing proizvoda. Opsežna priprema podataka o proizvodima ključna je za mogućnost uspoređivanja. Dodatne informacije upotpunjuju  sliku o ponuđenim artiklima i olakšavaju uspoređivanje ​​različitih dobavljače i njihovih proizvoda. Kvaliteta podataka različitih dobavljača na ovaj način se izjednačava i time, zapravo čini usporedivom.

Važna funkcija

Mnogim kupcima pri odabiru proizvoda pomaže funkcija "Uspoređivanje artikala",  koja sadrži praktične i dobro istražene informacije za savršenu usporedbu sličnih proizvoda. Takve usporedbe služe kao osnova za odabir pravog proizvoda  za individualne potrebe. Izravna usporedba proizvoda različitih proizvođača i proizvoda različitih robnih marki nudi kupcima ogromnu dodanu vrijednost, što u najboljem slučaju štedi puno vremena i novca. Količina proizvoda koji se nude svakodnevno se povećava, a to otežava preglednost. Uspoređivanjem određenih pojmova i optimalnom prezentacijom proizvoda to sada više ne predstavlja problem.

Usavršavanje

Neprestano se trudimo pronaći najbolja moguća rješenja i ponude. Ulaganje u detaljne informacije o proizvodima dugoročno se isplati. Naravno, svakodnevno radimo i na kontinuiranom poboljšanju funkcije "Uspoređivanje artikala". Stoga, nemojte se ustručavati dati nam dragocjene savjete i prijedloge, po mogućnosti koristeći funkciju "Komentari uz artikal".

 

WEB KATALOG

( )