Alle News Impuls

Uredna smočnica

Peka sustavi pohranjuju sve što vam je potrebno tamo gdje istom možete lako pristupiti u bilo kojem trenutku. © Peka

#IMPULS | Švicarska tvrtka Peka učiniti će svaki ormar i smočnicu urednim, čistim i preglednim. Peka nudi okov za smočnice zahvaljujući kojima ćete se oprostiti od prevrtanja boca deterdženta, razbacanih spužvi za čišćenje i neurednog crijeva usisavača. Navedeni okov je kompaktan i kompatibilan sa svim postojećim sustavima, pametno dizajniran za iskorištavanje svakog prostora u unutrašnjosti ormara.

S praktičnim policama i ladicama na izvlačenje svaki se ormarić može pretvoriti u praktičan ormarić za čišćenje. Bilo da želite pospremiti manje stvari poput sredstava za čišćenje, krpa i spužvi ili veće stvari poput daske za glačanje, metle i usisavača, Peka ima pravo rješenje za to. Njihovi sustavi pohranjuju sve što vam je potrebno tamo gdje istom možete lako pristupiti u bilo kojem trenutku. Uostalom, kako kažu, organizacija je pola posla. Čišćenje je druga polovica.

Uvijek na dohvat ruke

"Domaćinstvo" također znači održavanje doma kroz pametno korištenje prostora i organizaciju. Jeste li ikada poželjeli da postoji bolje mjesto za pohranjivanje svih onih predmeta za čišćenje i uređaja poput usisavača, mnogih spužvi, krpa i proizvoda za čišćenje? Peka je, svojim sjajnin sustavom, za svaki ormarić i svaku potrebu kreirala rješenja za taj problem: police, držači za crijeva, vješalice i ladice povećavaju učinkovitost korištenja cjelokupnog prostora.

Pametna organizacija

Pribor za čišćenje ormarića je višenamjenski, čvrst i jednostavan za korištenje. Peka okovi za unutarnje uređivanje smočnica omogućuju pospremanje raznih stvari i sredstava za čišćenje, koristeći sav raspoloživi prostor u ormaru. Također se mogu prilagoditi potrebama svakog kućanstva.
Sesam Standard organizator osnovna je komponenta mnogih Peka ormarića za čišćenje koji nudi police, kao i kukice za vješanje i držače. Također organizira susjedni skladišni prostor, s prostorom oko njega za sustav za recikliranje, lopaticu za smeće i držač četke, dasku za glačanje i ljestve.

Sesam Standard može se pohvaliti blistavim nizom dodatnih opcija. Viseće police ne zauzimaju cijelu širinu ormara, ostavljajući prostor oko njih za npr. daska za peglanje. Zahvaljujući namjenskom držaču crijeva, vječna borba da se crijevo usisavača zadrži u ormariću postaje stvar prošlosti.

Iskorišten svaki centimetar prostora

Kuke za vješanje omogućuju vješanje predmeta u sredini ormarića. Peka u svom asortimanu nudi viseće police koje se pričvršćuju na unutarnju stranu vrata ormara. Prednost ovakvih polica ogleda se u brzom i jednostavnom pristupu organiziranom sadržaju kao i iskorištenju sve tri dimenzije prostora u ormaru. Dostupne su i viseće police za vrata koje spajaju učinkovitost i minimalistički dizajn te Sesam Mini kompaktne višenamjenske police koje stvaraju dodatni prostor bilo gdje – čak i ispod sudopera.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )