Alle News Impuls

Decentan zatvarač za moderna vrata

GEZE zatvarač vrata TS 5000 ECline s vodilicom, može se montirati na vrata širine do 1250 mm, bez dodatnih montažnih radova. © Geze

#IMPULS | Geze zatvarač za vrata TS 5000 Ecline pouzdano zatvara vrata, a svojim jednostavnim dizajnom se odlično uklapa u modernu arhitekturu.

Više od 80 posto snage korištene za otvaranje vrata može se vratiti kao snaga zatvaranja. Optimizirajući učinkovitost, TS 5000 ECline s vodilicom, može se postaviti na silu zatvaranja veličine 5, čak i ako se poštuje gornja granica sile zatvaranja (prema DIN 18040).

Snažno smanjenje momenta otvaranja olakšava otvaranje vrata. S ovim zatvaračem kliznih vrata moguće je odabrati između nježnog otvaranja ili – isključivanjem integrirane potpore otvaranja – jačeg zatvaranja. GEZE zatvarač vrata TS 5000 ECline s vodilicom, može se montirati na vrata širine do 1250 mm, bez dodatnih montažnih radova.


TS 5000 Ecline savršeno je rješenje za konstrukciju bez prepreka, koje pruža visoku razinu udobnosti s nosačem za otvaranje integriranim u vodilicu.
Zatvarač se može kombinirati sa svim ostalim GEZE vodilicama (1-krilnim) i time zadovoljava zahtjeve DIN 18040 EN5, dok je nosač otvaranja iz vodilice izostavljen. Također je prikladan za protupožarna/dimna vrata.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )