Alle News Impuls

Ugradbena napa za kuhanje na indukcijskoj ploči

Problemi kondenzacije i kapanja iznad i oko indukcijske ploče riješeni su Steam Off sustavom. © Faber

#IMPULS | Stvaranje kuhinjske nape ne znači samo njenu proizvodnju. To je puno više. To znači neumorno ulaganje sredstava, ideja i strasti u projekt. Znači smišljanje, skiciranje, dizajniranje, unaprjeđivanje. Napa je središte kuhinje i kao takva mora i može nuditi više i bolje.

Ugradbena napa Faber Ilma X A90 za kuhanje na indukcijskoj ploči skrivena je u gornjem kuhinjskom ormariću. Inovativan koncept čini ovu napu jedinstvenim spojem minimalističkog dizajna u savršenoj ravnoteži funkcije i forme, gdje tehnologija čini sve kako bi osigurala udobnost i praktičnost uz diskretnu prisutnost.

Dvostruko strujanje zraka i totalna eliminacija kondenzacije

Za razliku od normalnog usisa, nape sa Steam off sustavom, stvaraju kontrolirano strujanje zraka spiralnog oblika s varijabilnom geomtrijom. To stvara vrtlog koji ubrzava strujanje zraka prema gore, optimizira usisni efekt i hvata sve mirise i paru. Rezultat? Zbogom kondenzacija!

Faberovo ekskluzivno rješenje za kuhanje na indukcijskoj ploči

Kod indukcijskih ploča, razlika u temperaturi između vrućeg zraka iznad ploče i hladnijeg zraka ispod nape uzrokuje kondenzaciju i kapanje. Para se često nakuplja na kuhinjskim elementima, kao što su vrata, odnosno fronte. Ovi problemi riješeni su Steam Off sustavom.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )