Alle News Impuls

PCA okovi za staklo

Okovi za staklena vrata. © PCA

#IMPULS | Oduvijek smo nastojali poboljšati i proširiti ponudu naših proizvoda. Od nedavno u našem asortimanu možete pronaći okove novog dobavljača PCA, namijenjene za staklene sustave kao što su ograde, staklena vrata i tuš kabine.

Grčka tvrtka PCA je osnovana 2008. godine i članica je PAP GROUP-e, smještene u industrijskj zoni grada Soluna u pogonu od 14000 m2. Glavna djelatnost tvrtke je projektiranje i proizvodnja okova za staklo s ciljem pružanja cjelovitih rješenja za svaku primjenu stakla. Ciljevi tvrtke su kvaliteta, inovativnost, izvrsna usluga i konkurentne cijene. PCA također ima odjel za istraživanje i razvoj (Research & Development) inovativnih proizvoda, dizajna i optimizacije komponenata dostupnih tvrtki. U razdoblju od 2012. - 2018. tvrtka je ostvarila 80% prometa izvozom robe u 50 zemalja svijeta.

Nova brošura

PCA asortiman u Schachermayeru obuhvaća sljedeće grupe proizvoda: sustavi za ograde, okovi za staklena vrata i okovi za tuš kabine, koje možete pogledati u našoj novoj brošuri PCA okovi za staklo 2021.

 

Više informacija o proizvodima zatražite kod vašeg referenta u telefonskoj prodaji ili prodajnog predstavnika.

 

WEB KATALOG: Sustavi za ograde  

WEB KATALOG: Okovi za staklena vrata

WEB KATALOG: Okovi za tuš kabine

( )