Alle News Impuls

TECTUS sustav potpuno skrivenih spojnica

© Simonswerk

#IMPULS | Sustav potpuno skrivenih spojnica TECTUS za koncepte prostorija u jednoj ravni s vratima sa i bez falca namijenjen je za privatne i javne objekte.

Planiranje stvari na način da njihova stvarna vrijednost u početku ostaje skrivena i da se time oslobodi prostor za druge elemente ima svoje čari. Princip oblikovanja u jednoj ravni odiše minimalizmom te sadrži preciznu tehniku i savršenstvo. „Design je i kada se ništa ne vidi!“

Na taj način sustav potpuno skrivenih spojnica TECTUS omogućava ukomponiranje vrata bez falca u jednoj ravni u pravolinijske strukture prostorija. Zatvorena vrata – sa nevidljivim sustavom spojnica – ostaju vidljiva kao reljef. TECTUS ima nosivost do 300 kg, omogućava kut otvaranja od 180 stupnjeva i može se montirati na drvene, metalne i aluminijske dovratnike. Trodimenzionalno podešavanje i tehnika kliznih ležajeva koja ne zahtjeva održavanje nalaze primjenu na visoko kvalitetnim sobnim vratima kao i na funkcionalnim vratima na objektima.  
Svi modeli imaju jedinstveni izgled sa zatvorenim tijelom spojnice koji spriječava vidljivost glodanja. Modeli se razlikuju u nosivosti i veličini, kao i u širokom spektru primjene, kao npr. na drvenim ulaznim vratima, na vratima sa skrivenim dovratnikom, model sa ekspandirajućom pjenom na protupožarnim vratimai varijante sa integriranim prijenosom energije. 
 

WEB KATALOG: TECTUS skrivene spojnice za vrata

( )