Alle News Impuls

Maksimalna iskorištenost kuhinje

Savršeno isplanirana kuhinja pretvara trenutke provedene u njoj u zadovoljstvo. © Rodi

#IMPULS | Kuhinja je srce našeg doma: mjesto svakodnevnog okupljanja, mjesto gdje se kuha i jede uz zajedničke trenutke koji oslobađaju od svakodnevnog stresa. Međutim, kuhinja nije prostor u kojem se uvijek može uživati. Još gore postaje kada govorimo o čišćenju, uređenju i organizaciji.

Kuhinja zahtjeva savršeno planiranje prostora, kako bi zadovoljila sve naše potrebe. Savršeno isplanirana kuhinja pojednostavljuje trenutke provedene u njoj i pretvara ih u zadovoljstvo. Inovativni materijali, kombinacija funkcionalnog dizajna i kvalitetni kuhinjski prostor, čine idealno okruženje za naše svakodnevne zadatke. 

Bilo da je u pitanju kuhanje ili čišćenje, postoje određene smjernice i savjeti koje treba uzeti u obzir kako bi se povećala efektivnost ovih zadataka, uz istovremeno elegantan i sofisticiran izgled kuhinje kao i poslova koji se tu obavljaju. 

Osim pristupačnog rasporeda kuhinjskih uređaja i veličine radne površine, sudoper i kuhinjski dodaci su ključni faktori koji mijenjaju način na koji gledamo kuhanje i zadovoljavaju svakog tko je u tom prostoru. Tokom planiranja nove kuhinje, osim ukrasa i pribora, trebamo obratiti pažnju na tri glavna faktora: sudoper, razni praktični dodaci i površinska obrada. 

Konfiguracija sudopera

Sudoper je esencijalni dio kuhinje koji utječe na estetiku kuhinjskog elementa, a pritom čini i prostor za rad. Na primjer, ukoliko se odlučite za podgradni sudoper kao što je Rodi Invisible 50, proces čišćenja je olakšan integracijom sudopera i radne ploče, postajući tako jedna cjelina. Ovaj sudoper uključuje i unutarnju izvlačnu slavinu koja štedi prostor dok poboljšava ukupnu estetsku stranu kuhinje. 

Dodaci

Pored sudopera, dodaci su ključne karakteristike kuhinje koje štede vrijeme i trud, te kompletiraju radnu površinu za pametniju i efikasniju upotrebu svega što je potrebno za kuhanje i čišćenje. Na primjer, dispenzer za sapun je odličan dodatak kako bi se sakrilo njegovo pakiranje. Radnu površinu je moguće kompletirati ocjeđivačem od nehrđajućeg čelika koji je postavljen na sudoper. Tako se oslobađa dodatni prostor na radnoj ploči.

Površinska obrada

Kada je kuhanje i čišćenje pri kraju, površine od nehrđajućeg čelika olakšavaju navedene procese dok dodaju moderan aspekt cjelokupnom izgledu kuhinje. 

Maksimalnim integriranjem dodataka s radnom pločom i uklanjanjem manje bitnih predmeta povećava se pristupačnost kuhinji.

 

WEB KATALOG: RODI sudoperi, slavine i dodaci 

( )