Alle News Impuls

Jürgen Klopp: novi ambasador brenda fischer

Tvrtka Fischer i Jürgen Klopp već su dugi niz godina obiteljski povezani – od sada i kao ambasador brenda. © fischer

#IMPULS | Buduća dugogodišnja suradnja uspješnog nogometnog trenera i tvrtke Fischer počinje 1. siječnja 2023. godine. Jedno od najpoznatijih lica u svijetu nogometa vraća se svojim korijenima. Jürgen Klopp odrastao je u blizini sjedišta tvrtke Fischer. Otac mu je radio u poznatoj tvrtki gotovo 35 godina. Krug se zatvara novim partnerstvom.

Broj 1 FIFA svjetski trener za 2019. i 2020. godinu se vraća kući. "Partnerstvo s tvrtkom Fischer nije obična suradnja, to je za mene stvar srca", rekao je Jürgen Klopp. Grupacija Fischer odigrala je značajnu ulogu u njegovom djetinjstvu. Jürgenov otac, Norbert Klopp, radio je gotovo 35 godina kao prodavač u tvrtki Fischer. „Ostvariti suradnju na razini ambasadora brenda s Jürgenom Kloppom, jednim od najboljih trenera na svijetu i jednim od omiljenih lica nogometnog svijeta, za nas je velika čast i zadovoljstvo“,  objasnio je profesor Klaus Fischer. "Sa svojim uzornim stavom, vrijednostima i profesionalizmom, on se odlično uklapa u naš tim, kao i u cijelu našu obitelj Fischer."

Dugogodišnja povezanost

Kontakt između Jürgena Kloppa i profesora Klausa Fischera nikada nije prekinut. Ispred Fischerovog ureda se nalazi uokvireni dres s potpisom Jürgena Kloppa na kojem piše: "Für Klaus von Kloppo" ("Za Klausa od Kloppa"). Tu je i "Smiley" kojeg je nacrtao trener, pobjednik nekoliko državnih i međunarodnih natjecanja sa svojim bivšim klubom Borussijom Dortmund i sadašnjim FC Liverpoolom. Zajednička suradnja službeno će započeti 1. siječnja 2023. godine na nacionalnoj i međunarodnoj razini. No već 19. rujna 2022. Jürgen Klopp je sa suprugom Ulom posjetio tvrtku Fischer koju im je osobno predstavio profesor Klaus. Na kraju su svi zajedno otišli u restoran tvrtke na ručak sa svim zaposlenicima. "Za mene je ovo kao povratak kući", rekao je Jürgen Klopp. Tako se krug zatvorio.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima fischer

( )