Alle News Impuls

STALOC: Uspjeh nije slučajnost

S vizijom, dobrom ponudom i visokom kvalitetom tvrtka se posljednjih desetljeća razvila u popularnog i uspješnog igrača. © Staloc

#IMPULS | Kada je američki sud 1978. poništio patent za anaerobna ljepila, otvorile su se potpuno nove mogućnosti. Osnivač tvrtke Hubert Stankowsky iskoristio je kasne 70-te godine i sa svojom novoosnovanom tvrtkom Staloc podigao tehnologiju ljepila na visoku razinu. Ljepilima i mazivima za metal, iz Gornje Austrije, osvojio je cijeli svijet tehnike pričvršćivanja.

S vizijom, dobrom ponudom i visokom kvalitetom tvrtka se posljednjih desetljeća razvila u popularnog i uspješnog igrača. Početkom 2000-ih oba sina, Lukas i Gregor, preuzeli su vođenje tvrtke. Novim impulsima, inovativnim proizvodima, međunarodnom orijentacijom i vrhunskom uslugom impresioniraju kupce diljem svijeta kvalitetnim ljepilima i mazivima. Staloc sada prodaje proizvode iz sedam različitih kategorija ljepila i aktivno razvija nove. 

Svestrana ponuda 

Širok raspon proizvoda proteže se od anaerobnih ljepila i strukturalnih ljepila do maziva visokih performansi. Opskrbljuju se mala poduzeća kao i veliki industrijski koncerni. „Otkrivanje i zadovoljavanje individualnih potreba naših kupaca na najbolji mogući način vrlo je važno za našu tvrtku. Ako je moguće, isporučujemo sve iz jednog izvora. Naši kupci visoko cijene ovu kvalitetu i imaju dugoročno povjerenje u Staloc – jako smo ponosni na to,“ objašnjava direktor Lukas Stankovsky u intervjuu. Čak se i profesionalci na poznatoj utrci Le Mans oslanjaju na Staloc proizvode. Proizvodnja se odvija putem "outsourcinga", ali je bazirana u Europi. Dodana vrijednost tako ostaje u neposrednoj blizini, opskrbni lanci ostaju pouzdani, a aspekt održivosti također je zadovoljen. “Ne uspoređujemo se s velikim igračima u industriji, već umjesto toga našim klijentima isporučujemo prozvode u najboljoj mogućoj kvaliteti i savršenom omjeru cijene i učinka. Veza s našim kupcima i njihovim potrebama, za našu specijaliziranu tvrtku, iznimno je važna," dodao je Stankovsky.

 

WEB KATALOG: Kemijsko-tehnički proizvodi STALOC

( )