Alle News Impuls

Skriveni dijelovi namještaja

KIARO SKIN: Vodilica sajle je u potpunosti ugrađena u bočnu stranu, pa je vidljiv samo puristički pokrov. © Italiana Ferramenta

#IMPULS | Italiana Ferramenta specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnog pribora i okova za industriju namještaja. Njihov moderan odjel planiranja odlikuje stalno istraživanje novih i inovativnih rješenja, koja su dugotrajna i stvaraju dodatnu vrijednost kada ih primjenjuju kupci. Namještaj mora biti stabilan i siguran za korištenje, bez obzira koliko se upotrebljavao.

Italiana Ferramenta razvila je svoju poziciju u proizvodnji dodataka i okova za industriju namještaja zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i prilagodljivosti. Predanim istraživanjem kvalitete, dizajna i tehnike, Italiana Ferramenta predlaže rješenja koja se razlikuju od postojećih proizvoda na tržištu. Zahvaljujući korištenju napredne računalne tehnologije, potrazi za novim materijalima, izradi prototipova, inovativnim idejama i visokoj kontroli kvalitete, Italiana Ferramenta može svojim kupcima ponuditi specifičan asortiman proizvoda, što im daje priliku da budu konkurentni na jedinstven i ekskluzivan način.

U našem web katalogu možete pronaći široki asortiman Italiana Ferramenta okova za namještaj: spojnice, preklopni okov, sustave bravica za namještaj, nosače polica i konzola, spojni okov, kao i postolja za stolove i korpuse. Ovdje izdvajamo:

Kimana Skin preklopna spojnica

Kimana Skin je nova i ekskluzivna spojnica za preklope ili vrata koja se otvaraju prema dolje i prema gore. Kimana Skin karakteriziraju vrlo elegantni oblici koji namještaju daju estetsku i funkcionalnu dodanu vrijednost. Kimana se zatvara u ravnini s pločom i sjedinjuje se s ormarićem i vratima. Jedinstveni i patentirani dizajn poboljšava, ne samo estetiku, nego i montažu na ploču, zahvaljujući okomito raspoređenim vijcima.

Potisni mehanizam K-Push Tech

K PUSH TECH je program sustava automatskog otvaranja vrata namještaja bez ručkica. Poseban unutarnji mehanizam osigurava vrlo tiho, ali snažno korištenje, osiguravajući dugotrajnost, što ga čini savršeno prikladnim za vrata različitih veličina. K PUSH TECH dostupan je s odbojnikom, za ormare s opružnim spojnicama, i s magnetom, za ormare sa spojnicama bez opruge ili negativnim spojnicama. Potrebni dodatni artikli: Adapter K-Push Tech

KIARO SKIN set okova

KIARO SKIN je unaprijeđena izvedba dobro poznatog KIARO okova za preklop. Kod KIARO SKIN seta još više pažnje je posvećeno minimalističkim svojstvima KIARO okova. Vodilica sajle je u potpunosti ugrađena u bočnu stranu, pa je vidljiv samo puristički pokrov. Potrebni dodatni artikli: Zaustavni zaklopni držač KIARO sa sajlom

Nosač police Maori

Nosač drvenih polica MAORI urezuje se u čeonu stranu ploče. Prikladan je za modularne ormare, police za knjige i modularni namještaj širokog raspona debljina. MAORI se može koristiti za police minimalne debljine od 12 mm. Mali bočni nosač okruglog ruba postavlja se u usadni dio u ravnini s donjom stranom police čineći je estetski vrlo elegantnom. 

Nosač police PK2

Nosač police PK2 od sada je i dostupan i za debljine polica 18 i 19 mm. Može se primjenjivati kao jednostruki nosač police ili s dodatnim podešavanjem (Usadni dio PK2). Omogućuje spajanje bilo koje strane i police, uključujući donju i gornju ploču, bez korištenja ikakvog daljnjeg priključka.

Stezni nosač police Moon S

Moon S je dekorativni nosač za samostojeće police. Izrađen je od cinka i plastike. Uz svjež i suvremen dizajn, prikladan je za staklene i drvene police od 4 do 25 mm debljine. Moon S omogućuje savršeno i trajno poravnanje nosača sa zidom. Nosivost do 50 kg po paru.

( )