Alle News Pogled

Sporedni asortiman u SCH web katalogu

#POGLED | Osnovna djelatnost trgovine definirana je osnovnim asortimanom artikala, zahvaljujući kojem svaki kupac zna što možete očekivati u trgovini, npr. namještaj u trgovini namještajem ili tjesteninu i voće u trgovini hranom. Međutim, ne postoji samo osnovni asortiman, već i dodatni ili sporedni asortiman koji nude mnoge trgovine.

Šta je sporedni asortiman?

Sporedni asortiman je dodatak koji nije izravno vezan za djelatnost, ali ima smisla u smislu poslovnog uspjeha, ali i kupaca koji ga kupuju. Jedan od primjera je industrija namještaja, čija osnovna ponuda uključuje sve vrste namještaja, od vitrina preko ormara do raznih sustava za krevete. Osim toga, trgovine namještaja često nude vaze, ukrasni materijal, podmetače za stol ili slične proizvode koji se mogu sažeti kao sporedni asortiman. Nije riječ o namještaju, već o artiklima koji su vezani uz isti i nadopunjuju ga, poput mogućnosti izlaganja vitrine ili opreme za ormare i slično.

Schachermayer sporedni asortiman

Pored okova za namještaj i građevinsku stolariju, alata i pričvrsne tehnike, te sudopera i ugradbenih aparata, Schachermayer pruža veliki izbor artikala koji nadopunjuju osnovni asortiman. Nisu okovi, ali su gotovo svakodnevno potrebni.

U web katalogu ukucajte kao pojam traženja "Sporedni asortiman" i otkrijte što sve možete naći na jednom mjestu, nesmetano obavljajući svoje poslove.

 

WEB KATALOG: Sporedni asortiman

( )