Alle News Impuls

Blum REVEGO: sustav za nove prostorne koncepte

Sustavom Revego kuhinjski elementi ili radni prostori mogu se jednostavno sakriti. © Blum

#IMPULS | Životni prostor u današnje vrijeme ne obuhvaća samo klasični dnevni boravak već uključuje kuhinju i kućni ured. Pogled na sva ta područja nije u svakom trenutku poželjan. Tvrtka Blum je riješila to pitanje novim Pocket sustavom Revego. Nježnim dodirom ruke otvara se pogled na skrivenu kuhinju, radno područje ili garderobu.

Nova kategorija proizvoda sustava pocket otvara potpuno nove mogućnosti višenamjenskog korištenja prostora: sa sustavom REVEGO, jedinstvenim sustavom vrata na umetanje s potpuno integriranom tehnikom, otvarate kompletne stambene prostore za upotrebu te ih nakon toga ponovno sakrivate. Bez obzira na to radi li se o primjeni s jednostrukim ili dvostrukim vratima, fronte s potpunim izvlačenjem naizgled nestaju u vlastitom uskom korpusu, tj. sustavu pocket.

Integrirana pocket izvedba

S obzirom na to da je rukovanje sustavom REVEGO iznimno jednostavno, uopće nećete primijetiti kakva se složenost krije iza inovativnog rješenja okova. Sustavi pocket odlikuju se udobnošću kretanja i standardom kvalitete tvrtke Blum na koje ste navikli. Za potpuno udobno iskustvo stanovanja. Fiksne širine sustava pocket omogućuju jednostavno planiranje. Bez obzira na to radi li se o primjeni s jednostrukim ili dvostrukim vratima: sustav REVEGO omogućava slobodno oblikovanje namještaja oko sustava pocket te se u trenu može integrirati u izgled kuhinje ili red namještaja.

Praktična priprema

Dobro osmišljeni sustav pocket već sadrži sve bitne komponente. Time izbjegavate komplicirani prijevoz pojedinačnih dijelova do kupca i njihovo sastavljanje na licu mjesta. Umjesto toga visoki ormar sasvim jednostavno montirajte u radionici ili pogonu te ga pažljivo zapakiranog dostavite krajnjem kupcu. REVEGO također označava brzu i jednostavnu montažu: postavite, poravnajte i pričvrstite prethodno proizvedene sustave pocket, zatim instalirajte fronte i vodilice, kratko ih namjestite – i gotovo!

Brzo sakrivanje redova namještaja

Fronte s punim otvaranjem sustava REVEGO u zatvorenom položaju u potpunosti sakrivaju sustav pocket i red namještaja te doprinose savršenom izgledu bočnog razmaka. Pojedini dijelovi za upotrebu se laganim dodirom brzo otvaraju i jednako brzo ponovno zatvaraju. REVEGO uno i REVEGO duo mogu se individualno kombinirati, ali funkcioniraju i samostalno. Različite nazivne duljine omogućuju fleksibilno prilagođavanje odgovarajućoj situaciji ugradnje. Na taj način sustav REVEGO pruža nove poticaje za planiranje prostora i izradu namještaja te stvara veću kvalitetu stanovanja.

 

VIŠE INFORMACIJA U WEB KATALOGU: Blum REVEGO

 

( )