Alle News Impuls

Uistinu intuitivna kuhinja

Novo intuitivno iskustvo kuhanja. © Electrolux

#IMPULS | Nova intuitivna linija kuhinjskih uređaja tvrtke Electrolux osmišljena je kako bi zadovoljila sve vaše potrebe. Lakoća, jednostavnost i intuitivnost do najsitnijega detalja.

SensePro® kuhinjske ploče - intuitivno upravljanje bez napora

Otkrijte svoj kulinarski potencijal uz bežičnu sondu za hranu koja mjeri temperaturu središta namirnice i prenosi taj podatak ploči za kuhanje kako bi postigli savršene rezultate svaki put. Uz preciznu pomoć više nema nagađanja u kuhanju. Tijekom pripreme hrane tehnikom sous-vide, u namirnici se zadržavaju hranjive tvari i okusi. Tako će vaš obrok imat okus kao da je pripremljen u vrhunskom restoranu. 

SteamPro® pećnice - intuitivno dodaju pravu količinu pare

Kuhati intuitivno podrazumijeva nešto što ne traži ni najmanji napor i lako je razumljivo. Priprema jela kao iz vrhunskog restorana sada je jednostavna uz kuhanje na pari. Funkcija Steamify® pripremu ukusnih jela čini još jednostavnijom. Unesite temperaturu pripreme koju biste inače primijenili, a pećnica će automatski namjestiti postavke.

ComfortLift perilice posuđa - novi intuitivan pristup pranju posuđa

Jednostavno, brzo i intuitivno pranje posuđa. Vi odabirete koliko vremena želite potrošiti na pranje, a uređaj će odabrati optimalne parametre. Vaše posuđe dočekat će vas čisto i suho nakon svakog pranja.  Pronađite perilicu koja odgovara svim vašim potrebama – s mehanizmom za podizanje košare, prijenosnom ladicom za pribor za jelo, unutarnjom rasvjetom i intuitivnim kontrolama.

 

Više informacija o proizvodima zatražite kod vašeg referenta u telefonskoj prodaji ili prodajnog predstavnika na terenu.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )