Alle News Impuls

Fleksibilne tihe zone u interijeru

Sustav Hawa Junior 100 nudi više slobode za učinkovitije, fleksibilnije i ugodnije korištenje prostorija. © Hawa Sliding Solutions AG

#IMPULS | Savršena zvučna izolacija je sada moguća i sa kliznim vratima. Inovativna nadogradnja sustava Hawa Junior Acoustics kombinira praktičnost kliznih vrata koja štede prostor s vrlo učinkovitom zvučnom izolacijom između prostorija - do 41 dB. Pametno rješenje tvrtke Hawa proširuje raspon primjene kliznih vrata sa sustavom Hawa Junior 100 i nudi više slobode za učinkovitije, fleksibilnije i ugodnije korištenje prostorija.

Optimizirano brtvljenje sa svih strana značajno smanjuje prijenos zvuka iz prostorije u prostoriju, a istovremeno ostavlja neželjenu svjetlost, propuh i mirise ispred vrata. Povezano povećanje udobnosti postiže se bez estetskih kompromisa u purističkom dizajnu, zahvaljujući integriranoj, nevidljivoj tehnologiji. Rukovanje je jednostavno kao i obično, a uz Hawa SoftStop čak je i zatvaranje tiho i nježno. Hawa Junior Acoustics podržava i predzidne i džepne konstrukcije s primjenama od poda do stropa. Obrada vrata je jednostavna. Moguće je koristiti standardna krila vrata koja se mogu sastavljati i podešavati i nakon završene konstrukcije.

Više privatnosti u svakodnevnici

Tihe zone u stambenom prostoru doprinose kvaliteti života, te u skladu s time, Hawa Junior Acoustics omogućuju uređenje prostora koje odgovara duhu vremena. Svi koji su dugo radili od kuće znaju koliko je to važno. U mnogim slučajevima zajednički život nije bio lak. Sve veća važnost kućnog ureda i trend guste gradnje s manjim stambenim prostorima, znači da sve više ljudi živi bliže jedni drugima. Nije ni čudo što važnost privatnog prostora raste.

Novo rješenje kliznih vrata pretvara stambene prostore u oaze mira i obrnuto, odvajajući po potrebi kuhinje sa svim njihovim mirisima i zvukovima od životnih i radnih prostora, a također sprječava izlazak pare i vlage iz prostorija ovisno o situaciji.

Na taj način Hawa Junior Acoustics kombinira fleksibilan dizajn interijera koji štedi prostor i elegantan dizajn kliznih vrata s mogućnošću stvaranja pojedinačnih tihih zona i proširene privatnosti.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

WEB KATALOG: Garnitura okova HAWA-Junior 100/B Acoustics SoftStop

 

( )