Alle News Pogled

SICAM 2021 Pordenone, Italija

Usko specijalizirani sajam vezan za industriju namještaja. © SCH

#POGLED | Nakon dvogodišnje pauze, „home officea” i online sajmova, napokon smo svi dočekali prvi sajam, sa stvarnim štandovima i eksponatima. To je za nas bio SICAM u Pordenoneu, Italija održan od 12.-15. listopada 2021. godine.

Naša ekipa bila je dva dana na sajmu gdje smo posjetili naše stalne dobavljače i njihove novitete, kao i nove gdje smo tražili nešto što bi bilo interesantno za uvesti u asortiman. 

Ovdje vam donosimo samo jedan mali dio cjelokupnog ambijenta i poneki novitet. Posebno elegantan i dizejnerski dotjeran je novi asortiman LIRO izvlačnih polica našeg stalnog dobavljača Peka iz Švicarske, od čega je najinteresantnija izvlaka Pinello za podpultne elemente koji nudi veliki prostor za pohranu i mogućnost odlaganja posuda za pečenje ili daski za rezanje. Od proizvođača Volpato izdvajamo novi modularni sustav polica iznad kuhinjskih radnih ploča Linea, koje mogu biti samostalne zidne ili kao dio gornjih kuhinjskih elemenata u tri varijante: TOP, FREE i WALL. Dolaze za sada u dvije boje, crno i aluminij eloksirano. Naš stalni dobavljač Domus Line koji, bez obzira na cjelokupnu svjetsku situaciju, stalno razvija nove proizvode kao što je podgradna svjetiljka UNIKA D-MOTION, koju prezentiramo i kroz naše novitete i akcije.

Sajam je kao i dosadašnjih godina, bio iznimno posjećen, a više od 540 izlagača iz Italije i 28 drugih zemalja potrudili su se izložiti svoje novitete i na taj način svi smo skupa pokazali snagu i važnost sektora proizvodnje namještaja, unutarnjeg uređenja i pratećih komponenata. Nakon sajma, smo kao i uvijek do sada, bili puni dojmova, ideja i pozitivne "vibre", koja nam je svima nedostajala.

 

Portal za partnere
 

( )