Alle News Impuls

Jori zaštitne cipele

Cipele Jori nude sve prednosti korisnicima koje se oslanjaju na udobnost i sigurnost tijekom cijelodnevnog nošenja i rada, ali ne žele zanemariti i moderan aspekt. © Jori

#IMPULS | Čvrsto i otporno, ali ugodno za nošenje. Više od 150 godina njemački proizvođač Jori proizvodi radne cipele i čizme. Zaštitna obuća Jori je čvrsta, pouzdana i sigurna. Savršeno je dizajnirana za stopalo, zbog čega je izuzetno udobna za rad. Niske zaštitne cipele od sada su dostupne u Schachermayeru.

Obrtnicima i industrijskim radnicima u Njemačkoj već je duže poznat štit na logotipu Jori, a od nedavno su radne i zaštitne cipele ovog poznatog proizvođača obuće dostupne i u Austriji. Vjerne motu „moderno i funkcionalno“, cipele Jori nude sve prednosti korisnicima koje se oslanjaju na udobnost i sigurnost tijekom cijelodnevnog nošenja i rada, ali ne žele zanemariti i moderan aspekt. Slobodno kretanje bez prekomjernog umaranja bitna je komponenta zaštite na radu.

Novo u Schachermayeru

Zaštitna obuća Jori by ELTEN od nedavno je dostupna u Schachermayeru Austrija. Asortiman uključuje visoke i niske zaštitne cipele u raznim izvedbama: od sportskih modela Flex Green Low do Speedy Boa ili Colour orange Low, a svi su dizajnirani kao zaštitne cipele S3.   

Jori cipele imaju nekoliko zanimljivih i korisnih dodataka: na primjer, prozračna tekstilna podstava za ugodnu klimu u cipeli, BOA® Fit sustav koji omogućuje brzo obuvanje i sigurno prianjanje cipele uz stopalo ili protuklizni potplat za nesmetani rad na skliskim podovima u skladištu ili radionici. Cipele su dostupne u različitim bojama, što unosi boju u svakodnevno radno okruženje.

Pravilna njega

Važan savjet za dugotrajnost omiljenih cipela: cipele bi nakon nošenja uvijek trebalo dobro prozračiti i osušiti, izvaditi uložak i otvorite vezice. Nikada ne sušiti cipele na radijatoru, preblizu peći, u automobilu ispod stražnjeg stakla ili u prtljažniku. 

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )