Alle News Impuls

Polimerno staklo u modernom interijeru

Sustav roloa dostupan je u bijeloj i crnoj boji i tako je optimalno prikladan za moderne kuhinjske trendove. © Rehau

#IMPULS | Staklo se široko koristi u modernom dizajnu namještaja – bilo da se radi o kuhinji, kupaonici ili dnevnom boravku i posebno je popularan materijal za fronte namještaja. Inspiracija je mnogima, pa tako i tvrtki Rehau koja je, kako bi udovoljili profinjenom ukusu potrošača kreirala Rauvisio Crystal – polimerni materijal koji je idealna zamjena za staklo. Izgleda kao staklo, osjeća se kao staklo, ali je znatno lakši, fleksibilniji i obradiv s klasičnim alatima za obradu drveta.

Velik prostor za odlaganje. Dojam kvalitete. Moderan izgled. Sustav roloa RAUVOLET crystal-line ujedinjuje sve to i još mnogo više. Naime, kombinira prednosti stakla s prednostima polimera, više je otporan na lomove, na ogrebotine i lakši je od stakla. Istovremeno je elegantnog dizajna i optike. Snažna kombinacija za moderno uređenje interijera, nebitno je li riječ o kuhinji, dnevnom boravku ili opremanju trgovine.

Sa svojim 50 mm širokim lamelama od polimernog staklo-laminata RAUVOLET crystal-line stvara skladnu i ravnu frontu. Zahvaljujući sofisticiranoj dizajnerskoj kombinaciji s RAUVISIO crystal staklo-laminatom ne samo oblika, već i boje. Sustav roloa dostupan je u bijeloj i crnoj boji i tako je optimalno prikladan za moderne kuhinjske trendove. Pritom su sustav vodilica, lizena i profilna ručka dostupni u aluminijskoj i Onyx crnoj boji i tako izvrsno zaokružuju skladan ukupan dojam.

Prednosti linije dizajna RAUVOLET crystal-line

Sustav roloa RAUVOLET crystal-line povezuje dizajnerski aspekt pravog stakla sa svim prednostima polimerskih sustava roloa. Na taj način nastaje mnoštvo prednosti proizvoda – tijekom montaže ili kasnije primjene.

  • Dizajnerska kombinacija s uobičajenim RAUVISIO crystal bojama - za sve fronte
  • 50 mm lamele - donose mir u ukupan izgled
  • 2 opcije boja u kompletu pribora - osiguravaju skladan ukupni dojam
  • Jednostavna montaža - zahvaljujući kazetnom modulu „Plug & Play”

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )