Alle News Impuls

Inlay kvake za vrata

Kvaka za vrata s individualnim Inlay umetkom. © Marchesi

#IMPULS | S okovima se na učinkovit način vješto postavljaju naglasci u prostoriji i na taj način se stvara ugodan ambijent. Nove kvake za vrata s Inlay dizajnerskim umetcima savršeni su izbor za individualne ideje opremanja. Kvake u izvedbi s gravurom, koja se izvodi s posebnim laserom, mogu doprinijeti boljoj orijentaciji unutar zgrade.

Kvake za vrata Marchesi opremljene su individualno dizajniranim umetkom koji se može zamijeniti u bilo kojem trenutku i služi kao dodatni dizajn i orijentacija. Posebno u hotelima, velikim uredima, ustanovama, bolnicama, medicinskim ordinacijama ili velikim tvrtkama, individualno označavanje kvaka može biti od velike pomoći gostima, kupcima ili pacijentima. Mali detalji često čine veliku razliku, koja vodi do većeg ukupnog zadovoljstva kupaca ili pacijenata. Posebno za starije osobe, ovaj estetski dodatak  često je mnogo više od ukrasa. Natpis na kvaki tako postaje neizostavana pomoć u orjentaciji, posebno za starije osobe koje traže prava vrata.

Olakšana orjentacija

Uslugom graviranja na kvake moguće je ispuniti raznovrsne i individualne potrebe. Najsuvremeniji laser ispisuje riječi u različitim fontovima, kao i simbole ili uzorke ovisno o orijentaciji i potrebama korisnika. S personaliziranim Inlay dizajnerskim umetkom kupcima ili pacijentima se olakšava svakodnevni život, nadograđen je izgled, a funkcija je vješto stopljena s ambijentom.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )