Alle News Impuls

Izvuci & fiksiraj

Izvlačne police stvaraju dodatni prostor za odlaganje i značajno povećavaju kvalitetu stanovanja. © Blum

#IMPULS | Kvalitetu stanovanja ne čini samo dizajn, nego i udobnost. Iz tog razloga Blum je, za izvlačne police sa sustavima vodilica TANDEM i MOVENTO, razvio praktičan mehanizam za blokiranje polica. Nenametljiv je i štedi prostor, a pritom policu čvrsto drži u izvučenom položaju.

Prostora za pohranu je malo i to nam je svima poznato, pogotovo u kuhinji ili kupaonici uz perilicu rublja. Rješenje, koje jednako dobro funkcionira u uredu, kuhinji, kupaonici ili dnevnom boravku, nudi tvrtka Blum svojim "opteretivim" izvlačnim policama s mehanizam za blokiranje. Zahvaljujući ovom mehanizmu izvlačna polica ostaje blokirana na mjestu na kojem želite. U kombinaciji sa sustavima BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION i TIP-ON iz naše ponude, izvlačne police s mehanizmom za blokiranje su uvijek spremne za sigurno i komforno korištenje. Primjenjivo s Tandem i Movento vodilicama s potpunom izvlakom, ova polica može izdržati mnogo: na primjer multipraktik, aparat za kavu, Hi-Fi sustav ili može biti mini stol u skrivenom kućnom uredu u ormaru dnevnog boravka.

Jednostavno rukovanje i sigurno držanje

Izvlačne police stvaraju dodatni prostor za odlaganje i značajno povećavaju kvalitetu stanovanja. U uredima se registratori, printeri ili skeneri praktično mogu sakriti, ali se po potrebi mogu i jednostavno "izvući". Za tren oka, zgodan ormar za dnevni boravak može se pretvoriti u mini kućni ured s malim stolom ili prostorom za pohranu prijenosnog računala ili pisača. Sustav blokiranja sigurno blokira policu s obje strane kada je polica izvučena do kraja te ona stabilno ostaje na mjestu. Zahvaljujući sinkroniziranju, deblokada mehanizma sasvim se lako izvodi jednom rukom podizanjem poluge. To omogućuje brzo i sigurno odlaganje košare s rubljem ili miješanje pića u mini-baru.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )