Alle News Pogled

NOVO u Web katalogu: odabir karakteristike proizvoda

U web katalogu možete odabrati karakteristike artikla izravno na detaljnom prikazu istog. Pogledajte primjere u galeriji. © SCH

#POGLED | Predstavljamo NOVU funkcija pretraživanja u našem web katalogu, koja dodatno olakšava pronalaženje potrebnog proizvoda: od sada možete izravno, pomoću padajućeg izbornika, odabrati karakteristike proizvoda - bilo da je u pitanju širina, duljina, boja ili nosivost.

Sigurno vam je poznato: pronašli ste odgovarajuća sobna vrata ili vijak za svoj projekt u našem web katalogu, ali navedena širina ili promjer još ne odgovaraju. Od sada nudimo dodatnu pomoć pri odabiru, novom funkcijom detaljnog biranja određene karakteristike: ako postoji više od jednog artikla u jednoj strukturnoj grupi artikala i najmanje jedna karakteristika se razlikuje, to će se prikazati u padajućem izborniku za odabir. Prikazuju se sve karakteristične vrijednosti proizvoda, a ne samo od početnog artikla. Proizvod se zatim filtrira i vrijednosti koje više ne odgovaraju se isključuju.

Na primjer, ako tražite iver vijke, iz padajućeg izbornika možete odabrati promjer, duljinu i pogon. Možete koristiti gumb "Poništi odabir" za filtriranje svih karakteristika od samog početka. Ako je u grupi samo jedna stavka ili se nijedna karakteristična vrijednost ne razlikuje, prikaz ostaje kao prije - bez padajućeg izbornika. 

Opcija odabira karakteristika je dostupna samo u detaljnom prikazu artikla, ne i u PopUp prozoru u katalozima za listanje. 

 

ISPROBAJTE ODMAH U WEB KATALOGU!

( )