Alle News Impuls

Nova višenamjenska brtvena traka

Nova višenamjenska brtvena traka ispunjava zadane zahtjeve o zrakopropusnosti. © Illbruck

#IMPULS | Od siječnja 2021. postoji nove EU smjernice za gradnju stambenih i/ili poslovnih objekata. U skladu s tim, sve nove zgrade moraju ispunjavati zahtjeve o niskoenergetetskoj gradnji. Zgradu je poželjno projektirati na način da njezine energetske potrebe budu što niže. Jedan od načina na koji to postaje moguće je što bolja izolacija zidova, stropova i podova te kvalitetni prozori, koji ispunjavaju zadane zahtjeve o zrakopropusnosti.

Jedan od glavnih kriterija kod gradnje objekata su zrakonepropusni prozori, a njihov odabir značajno utječe na rezultat. Potrebno je pažljivo planiranje i stručna ugradnja. Tvrtka Illbruck je već 2007. godine proizvela višenamjenske brtvene trake i tako revolucionirala tržište. Od tada Illbruck redovito definira tržišne trendove novim inovacijama - kao što je to sada slučaj s višenamjenskom brtvenom trakom TP654 Illmod TRIO 1050.  

Višenamjenska brtvena traka TP654 Illmod TRIO 1050 za standardno brtvljenje prozora i vrata protiv kiše s visokim stupnjem hermetičnosti, toplinske i zvučne izolacije. Ispunjava uvjete postizanja zrakonepropusnosti za pasivne kuće. Jedinstvena sendvič geometrija s valovitom unutrašnjošću predstavlja visoku razinu nepropusnosti kod fuga različitih širina. Brtvena traka je savršen spoj učinkovitosti i jednostavne montaže - za pouzdane i visokokvalitetne rezultate. Illbruck, također, nudi savršeno rješenje za brtvljenja prozorskih klupčica.

Prednosti proizvoda:

• 3-slojna spužvasta struktura
• hermetički nepropusni sloj je inteligentna membrana
• visoka zaštita od oborinskih voda i zraka

 

WEB KATALOG: Illbruck brtvene trake za fuge

( )