Alle News Impuls

Nadstrešnice sa stilom

Staklene nadstrešnice nude savršenu kombinaciju funkcionalnosti i dizajna. © Längle Glas

#IMPULS | Staklene nadstrešnice zadovoljavaju nekoliko zahtjeva moderne arhitekture. Osim zaštite od vremenskih uvjeta, popularni su elementi u dizajnu fasada. Zbog svoje transparentnosti i dojma lakoće, pružaju dobrodošlu promjenu u izgledu svakog objekta. Stoga nude savršenu kombinaciju funkcionalnosti i dizajna. Sustavi nadstrešnica Längle AL-SKY ispunjavaju te zahtjeve.

Funkcionalna zaštita i otvoren pogled provjereni su moto tvrtke Längle, jedne od proizvođača sustava za staklene nadstrešnica. Kupci mogu birati između šest duljina nosivih šipki, ovisno o izbočenju njihove nadstrešnice. Na zahtjev, moguća je izrada posebnih duljina za individualne projekte. Staklene ploče su dostupne različitih oblika: pravokutne, okrugle i četvrtaste.  

Kvaliteta & sigurnost

Sve staklene površine koje se ugrađuju iznad glave moraju biti izrađena od laminiranog sigurnosnog stakla, koje se, ovisno o strukturnim zahtjevima, sastoji od dva djelomično kaljena stakla (TVG) debljine od 6 do 12 mm s četverostrukom PVB folijom. Sigurno pričvršćivanje u zid, ovisno o podlozi, određuje statičar, a naručuje se zasebno. Kako bi proračunski napori inženjera bili što manji, za sve sustave nadstrešnica postoji određena vrsta statike. U skladu s poznatom Längle filozofijom, svi su dijelovi 100 posto izrađeni u Austriji od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika A2. To jamči dug vijek trajanja. Svi sustavi nadstrešnica svedeni su na minimum, a istodobno nude kupcu maksimalnu sigurnost dugi niz godina.

 

WEB KATALOG: Okov za staklene nadstrešnice

( )