Alle News Impuls

Elegancija će uvijek biti u trendu

© Blum

#IMPULS | U trendu je namještaj s tankim frontama izrađen od posebnih materijala. Austrijski proizvođač okova Blum među prvima u svojoj ponudi ima sustav pričvršćivanja za tanke fronte uz koji je lako realizirati izradu namještaja s notom elegancije.

U visokokvalitetnoj izgradnji namještaja individualnost postaje sve važniji. Kupci žele sudjelovati u stvaranju i oblikovanju namještaja po njihovoj mjeri, a dizajneri i proizvođači prate trendove i iznenađuju s uvijek novim, kreativnim idejama. Trenutno su vrlo popularna vrata, izvlačni sustavi i otklopno-podizni okovi u impresivno tankoj izvedbi od samo osam milimetara, izrađeni od posebnih materijala. Kod materijala je gotovo sve dopušteno: od mekih do vrlo tvrdih. Bez obzira radi li se o vrlo tvrdim materijalima kao što su prirodni kamen, keramika, HPL ili mineralni materijali ili mekši drveni materijali poput iver i MDF ploča - gotovo da nema ograničenja u izboru i teksturi tankih fronti.

Uspješne inovacije

Kako bi se ovaj trend mogao svakodnevno primijenjivati i tanke fronte sigurno pričvrstiti za korpuse namještaja, tvrtka Blum je razvila prikladno rješenje: inovativni sustav pričvršćivanja Expando T. Nove ideje, poput tankih fronti izrađenih od ekstravagantnih materijala, s ovim inovativnim sustavom pričvršćivanja vrlo je lako realizirati. Tanke fronte posebno dobro ističu dizajn Blumovih Box sustava. Novi sustavi pričvršćivanja se, također mogu primjenjivati i kod podiznih okova.

 

WEB KATALOG:  Expando T

WEB KATALOG: AVENTOS podizni okovi

( )