Alle News Impuls

Moderno i funkcionalno

#IMPULS | U današnje vrijeme kuhinja je postala mjesto gdje se odvijaju razni događaji iz svakodnevnog života s obitelji i prijateljima. Koncept kuhinje kao potpuno odvojene prostorije unutar stambenog prostora, koja služi isključivo za kuhanje, je zastario. Sudoperi tvrtke RODI sinks & ideas stvoreni su s namjerom da omoguće iskustvo koje će odoljeti testu vremena.

S više od 65 godina iskustva u proizvodnji kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika, tvrtka RODI sinks & ideas uspješno je utvrdila strategiju internacionalizacije i danas je zastupljena u više od 60 zemalja. Zahvaljujući neprekidnom ulaganju u inovacije i visoke tehnologije, velikim kapacitetima proizvodnje i stručnosti tima kvalificiranih stručnjaka, RODI je na tržištu stekao reputaciju pouzdanosti i našao svoje mjesto među poznatim robnim markama.

Rodi Elite linija

Predstavljajući moderan i funkcionalan dizajn, neki modeli sudopera dobitnici su prestižnih nagrada, kao što su Red Dot Design Award, iF Design Award, A´ Design Award i German Design Award. Usmjereni na elegantne, inovativne i karakteristične linije, RODI ELITE linije INVISIBLE, Xeron, Evo ili Box Lux predstavljaju savršeni spoj kvalitete i dizajna, ističući bilo koju kuhinju. Impresivan asortiman proizvoda od vrhunskog četkanog čelika, privlačan je širokom tržištu s najvišim zahtjevima kvaliteta. Visokokvalitetan materijal u kombinaciji s elegantnim, modernim konceptom je ključ za kuhinju, koja će svojom vrhunskom funkcionalnošću omogućiti pripremu omiljenih jela, a njen minimalistički dizajn, u smislu ljepote i udobnosti, dovešće je u sklad sa svim ostalim prostorijama.


Sudoper INVISIBLE je savršen spoj dizajna i funkcionalnosti. Dovoljno je nekoliko koraka da sakrijete sudoper i napravite promijenu u svojoj kuhinji. Glavna karakteristika oog modela je nulti radijus korita. Invisible sudoperi su opremljeni kuhinjskom slavinom koja se može potpuno uvući, što je nekada jako praktično u kuhinjama gdje je prozor iznad sudopera. Jednostavan dodatak kao što je staklena ploča može prekriti sudoper I tako po potrebi postati dodatni radni prostor. 

Široka paleta dodatnog pribora u velikoj mjeri olakšava kuhanje i rad u kuhinji. Dodatni RODI proizvodi, kao što su dopunsko malo korito, daska za pokrivanje korita sudopera koja osigurava veću radnu površinu ili ocjeđivač neizostavan su dio svake funkcionalne kuhinje.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )