Alle News Impuls

Mir u kući

© Geze

#IMPULS | Tvrtka Geze ponovno nas je impresionirala inovativnim sustavima za zatvaranje vrata. Prigušivač ActiveStop omogućuje lagano zaustavljanje, tiho zatvaranje ili jednostavno držanje vrata otvorenim. Propuh koji naglo zatvara vrata, prignječeni prsti ili rupe u zidovima i namještaju zauvijek ostaju prošlost. Prigušivač vrata može se unaprijed instalirati ili lako naknadno ugraditi. Geze ActiveStop prigušivač spaja funkcionalnost, sigurnost i estetiku.

Postojeći prigušivač ActiveStop  znatno je poboljšan i pruža nove mogućnosti korištenja. Tiho zatvaranje, jednostavno držanje vrata otvorenim i lagano zaustavljenje s prigušivačem ActiveStop od sada je moguće i sa staklenim vratima. Osim toga, ovaj se novi sustav lako ugrađuje na sve vrste vrata. 

Vrata mogu bolje

S Geze ActiveStopom nema potrebe za posebnim zaustavljačem vrata, a otvoren položaj vrata se individualno može podesiti. Oštećeni zidovi i namještaj također pripadaju prošlosti. Prilikom otvaranja vrata se usporavaju i zaustavljaju u unaprijed zadanom položaju. Naglo i glasno zatvaranje vrata također vam više neće smetati. ActiveStop prigušivač nježno usporava vrata koja su jako gurnuta i zatim ih tiho zatvara. Sporo, odnosno tiho zatvaranje ne utječe samo pozitivno na naše živce, već čuva dovratnike i krila vrata te smanjuje rizik od ozljeda. 

Bez kompromisa

Geze ActiveStop je dostupan već integriran u vrata i u tom je slučaju gotovo nevidljiv. Ova varijanta je idealna za novogradnje ili za ugradnje novih vrata. S druge strane, ActiveStop je također dostupan za naknadnu ugradnju na površinu vrata. Jednostavna montaža i demontaža čine ovaj sustav savršenim rješenjem za laganu nadogradnju postojećih vrata. ActiveStop je primjenjiv na drvenim ili staklenim vratima težine do 45 kg. Stoga je ugradnja ili naknadna ugradnja na površini moguća na gotovo svim standardnim vrstama vrata. Koliko se vrata mogu otvoriti i koliko snažno bi prigušivač Geze ActiveStop trebao prigušiti vrata prilikom otvaranja ili zatvaranja, može se prilagoditi prema individualnim potrebama. Održiv i dugotrajan proizvod najviše kvalitete „Made in Germany“  nudi prigušenje vrata bez ograničenja. 

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )