Alle News Impuls

Fleksibilno radno mjesto

© sabri tuzcu

#IMPULS | Mehanizam CM4070 može se koristiti u svim vrstama namještaja i pruža odlično rješenje za manje prostore. Stoliću sakrij se – mogao bi biti Casetur moto.

Svatko tko je radio ili radi od kuće je upoznat s problemom - gdje staviti sve te stvari? Prijenosno računalo, monitor i dokumenti rašireni su na garniturama za sjedenje u dnevnim sobama ili na kuhinjskim stolovima. S Casetur okovom CM4070 to može postati prošlost, jer policu ili komodu pretvara u višenamjenski komad namještaja s radnim stolom. 

Ušteda prostora i funkcionalnost

Posebnost Casetur mehanizama CM4070 i CM4070-R je u tome što omogućuje rotaciju pravokutnog elementa, što je pogotovo praktično na mjestima gdje zidovi ograničavaju kretanje. To znači da višenamjenski namještaj ne mora stajati slobodno u prostoru, već se može postaviti uz zid. S mehanizmom CM4070 se dva lijeva kuta gornjeg dijela ploče stola inteligentno pomjeraju tako da ne dodiruju zidove. Kada se radni stol više ne koristi, jednostavno se vrati natrag preko namještaja. CM4070-R omogućuje pomicanje podkonstrukcije ploče stola.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )