Alle News Impuls

Marchesi estetika: nove zamak kvake

Uzbudljivim detaljima može se stvoriti skladan ambijent. © Marchesi

#IMPULS | Nove zamak kvake iz tvrtke Marchesi oduševljavaju svojim šarmantnim izgledom. Marchesi slijedi prekrasan put s dosljednim dizajnerskim jezikom kako bi postavilo uravnotežene naglaske u dizajnu interijera s uzbudljivim detaljima.

Neovisno o kakvom se prostoru radi, dizajneri interijera obično postižu poseban ugođaj vještim spajanjem velikih struktura i sitnih detalja koji stvaraju skladan cjelokupan koncept. Novi modeli Marchesi kvaka otvaraju nove mogućnosti i zrače elegancijom i bezvremenskim dizajnom.

Materijal zamak

Sa zamak kvakama, prednosti i svojstva legure u potpunosti su iskorištene – što ih čini jedinstvenim u branši. Zamak je skraćenica od Z-zink (cink), A-aluminij, MA-magnezij i K-Kupfer (bakar). To je zapravo legura koja se sastoji od cinka visoke čistoće. Dodaju se male količine aluminija kao i magnezija i bakra. Navedeni elementi daju cinku potrebnu čvrstoću i otpornost što inače nije svojstvo čistog cinka. Lijevani zamak postiže bolju i kvalitetniju površinu. Time je omogućena precizna izrada stijenki i pregiba jer se radi o posebno ujednačenoj leguri koja ne zahtijeva naknadnu obradu. U tom kontekstu, dizajn i optimizirani materijal stvaraju prekrasno umjetničko djelo – namijenjeno za sve vrste upotrebe.

 

WEB KATALOG: Zamak kvake

( )