Alle News Impuls

CELO pričvrsna tehnika: Small Things Matter

ResiFIX VYSF injekcijski mort - najbolji izbor za sve uobičajene podloge. © CELO

#IMPULS | Od nedavno u našem asortimanu možete pronaći pričvrsnu tehniku novog dobavljača CELO. CELO je obiteljska tvrtka posvećena razvoju i proizvodnji s vizijom da postanu vodeći međunarodni pružatelj inovativnih, tehničkih vijaka i tehničkih pričvrsnih materijala koji smanjuju vrijeme i troškove ugradnje i montaže.

Tvrtka CELO razvija, proizvodi i prodaje svoje proizvode više od 50 godina. U tom procesu pažljivo slušaju potrebe kupaca i upoznati su s različitim sektorima industrije i građevinarstva, kako bi razumjeli njihove potrebe i ponudili optimalna rješenja. Inovacija ne dolazi iz inspiracije, već iz procesa na kojima je potrebno neprestano raditi. Iz tog razloga, razvoj novih ideja je tako strukturiran da poštuje sustavne procese koji stvaraju dodanu vrijednost. Diljem svijeta i u dva poslovna sektora u kojima posluju - industrijskom i građevinskom - ispunjavaju se isti zahtjevi: visokokvalitetni proizvodi koji se lako obrađuju i pomažu u optimiziranju radova.

Small Things Matter

Svijet se sastoji od malih dijelova, koji kada su povezani, postaju nešto veliko. Na kraju su male stvari ono što donosi veliku razliku i zato se CELO stručni tim brine za svaki mali detalj - od razvoja do primjene. Stvari - ponekad malene poput tiple ili vijka.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

U rubrici Tematski svijet možete pronaći i preuzeti našu brošuru CELO pričvrsna tehnika 2024 

( )