Alle News Impuls

Garderoba sa stilom

Sustav aluminijskih okvira za kreiranje individualnog garderobnog prostora. © Cinnetto

#IMPULS | Garderobe, ormari ili svlačionice su često u drugom planu kod planiranja uređenja doma. Pritom, garderobe nude mnoge stilske mogućnosti za pregledan, praktičan i jednostavan izbor odjeće. Donosimo najbolje savjete.

Koliko vremena svakodnevno provedemo u garderobi ili ispred ormara? Previše, kada su oni loše organizirani ili slabo osvijetljeni i ne možemo naći ono što želimo. To se može popraviti s nekoliko trikova te praktičnim, funkcionalnim i modernim proizvodima iz Schachermayera. 

Praktično 

Garderobni liftovi tvrtke Servetto unose red u ormare, omogućuju njegovu potpunu iskoristivost i pregledno vješanje odjeće. To znači da se ugradnjom garderobnog lifta lako mogu koristiti i gornji dijelovi ormara. Jednostavnog su dizajna, a dostupni su u izvedbama "pozlaćeno" ili "koža" i "električni". Isto tako komforne za korištenje u donjim dijelovima ormara su izvlačne police tvrtke Peka Extendo Libell ili Fioro. Pomoću ovih proizvoda se kompletan prostor u ormaru može optimalno iskoristiti i uštediti vrijeme. 

Sa stilom

Tvrtka Cinetto stvara potpunu nove mogućnosti uređivanja prostora za odijevanje i odlaganje odjeće s prvim individualno prilagodljivim sustavom aluminijskih okvira. Ugradnja sustava je potpuno skrivena, bez vidljivih vijaka i održava minimalistički i elegantan dizajn sa zatvorenim ili otvorenim vratima.

Rasvjeta

Prilikom planiranja prostora za odijevanje i odlaganje odjeće, u kojima često nedostaje prirodno svjetlo, se ne smije zaboraviti rasvjeta. Pravo svjetlo je još važnije kako bi se olakšao izbor boja i stvorila ugodna atmosfera. Domus Line nudi linearne,  fleksibilne LED trake koje kreiraju idealno osvjetljenje. Integrirani LED modul s bočnom projekcijom optimizira svjetlosni tok. 

 

WEB KATALOG: Garderobni liftovi

WEB KATALOG: Izvlačne police Extendo Fioro/Libell

WEB KATALOG: Rasvjeta za ormare

( )