Alle News Impuls

KEEP CLOSED – Elegantno zatvaranje sobnih vrata

Drvena sobna vrata unose toplu atmosferu u svaki interijer i nezaobilazan su dio mnogih koncepata unutarnjeg uređenja. © Simonswerk

#IMPULS | Inovativno, moderno i komforno. Ove riječi najbolje opisuju sustav zatvaranja sobnih vrata. Magnetni zatvarač i prihvatnik su skriveni u falcu i dovratniku te na zatvorenim vratima nije ništa vidljivo osim rukohvata.

Zatvaranje sobnih vrata magnetom: bez struje, bešumno i sigurno u njegovoj funkciji.

Bešumno zatvaranje vrata

Drvena sobna vrata unose toplu atmosferu u svaki interijer i nezaobilazan su dio mnogih koncepata unutarnjeg uređenja. Upotreba funkcionalnih detalja kao što su brave i spojnice čine te koncepte modernim. S KEEP CLOSED krilo vrata se pridržava pomoću magneta i potrebno je samo jednostavno povlačenje ili guranje da bi se vrata otvorila ili zatvorila - bez pritiskanja kvake. Jačinu magneta je moguće individualno podesiti tako da vrata ostaju sigurno u zatvorenom položaju.

Individualne mogućnosti primjene

Primjena ovog sustava zatvaranja moguća je na punom drvenom dovratniku i na drvenom futer dovratniku, na vratima sa i bez falca. Magnet KCM 50 s magnetnom pločicom KCM50/H čini savršenu cjelinu. Na vrlo visokim vratima je moguća primjena više magneta koji se postavljaju na različitim dijelovima vrata.

Atraktivne ručke za vrata

Prikladne ručke za vrata sa sustavom zatvaranja KEEP CLOSED nije potrebno glodati u krilo. Ručke KCH 1700 i KCH 1200 jednostavno se fiksiraju pomoću šablone i samoljepljive trake koja se nalazi na ručki. Ponudu zaokružuje izbor jedne od pet atraktivnih površinskih obrada KCH ručki, koji su pogodni i za montažu na staklenim vratima.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima KCM 50

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima KCH 1700

( )