Alle News Impuls

Blum Space Step

Više razine u gornjim ormarićima su lagano dostupne. © Blum

#IMPULS | Novo Blum rješenje za sokl ladice SPACE STEP stvara prostor za odlaganje i pristup visokim elementima. SPACE STEP donosi funkcionalno rješenje za ovaj, uglavnom, neiskorišten prostor.

Okov za sokl SPACE STEP se sastoji od gazišta koje omogućava bolji doseg spremljenih predmeta u višim ormarima i ladice ispod koja stvara novi prostor za odlaganje. Ovo je ujedno i idealna pomoć za najmlađe ukućane.

Lijepo i praktično

U malim stanovima često nedostaje prostor za odlaganje te je potreban odgovarajući namještaj. Pomoću okova za sokl SPACE STEP je moguće planirati visoke ormare i stvoriti novi prostor za odlaganje u postolju. Uz SPACE STEP se mogućnosti kreiranja namještaja povećavaju i više razine u gornjim ormarićima su lagano dostupne. Na taj način se dobiva dodatni prostor - u visni i u soklu. 

Nježno i sigurno

Zahvaljujući tehnologijama kretanja tvrtke Blum rješenje za sokl ladice Space Step moguće je posve lagano otvoriti, na primjer s električnom podrškom pri otvaranju SERVO-DRIVE. Prigušenje BLUMOTION osigurava nježno zatvaranje. SPACE STEP pomaže i najmlađima da lako dosegnu radnu površinu, sudoper ili umivaonik. Stepenica se spušta već pri opterećenju od 8 kg, sigurno se zaključava i pruža čvrst oslonac.

 

WEB KATALOG: Više infomacija o proizvodu

( )