Alle News Impuls

Duosel: nagrađivano rješenje

S Fischer tiplom DuoSeal kupaonski pribor, okovi, police i drugi dodaci mogu se sigurno i vodonepropusno pričvrstiti. © Fischer Group

#IMPULS | Fischer DuoSeal je inovativna plastična tipla koja omogućuje sigurno pričvršćivanje u vlažnim područjima uz istodobno brtvljenje u izbušenoj rupi. To olakšava i ubrzava montažne radove. DuoSeal omogućuje brtvljenje u vlažnim područjima na temelju DIN 18534 i ETAG 022.

Bez obzira radi li se o pločicama u kupaonicama, kuhinjama ili wellness centrima - s Fischer tiplom DuoSeal kupaonski pribor, okovi, police i drugi dodaci mogu se sigurno i vodonepropusno pričvrstiti. U jednom postupku pričvršćivanja korisnici postižu oboje: trajno sigurno držanje montiranog predmeta i pouzdanu zaštitu od vlage. Upotrebom ovog inovativnog pričvršćivanja izbjegavaju se strukturna oštećenja i plijesan uzrokovana vlagom iza zida.

Inovativno i kreativno rješenje

Tvrtka Fischer je 2015. godine proizvela dvokomponentnu tiplu Duo Power čime je dokazala da je tiplu moguće poboljšati. Danas se DuoLine linija, sastoji od četiri tiple, svojim dizajnom se tehnički i optički izdvaja iz svijeta pričvršćivanja, a za to je dobila zlato na dodjeli German Brand Award. Višekomponentna tehnologija tiple Fischer DuoLine vidljiva je na prvi pogled: inteligentna kombinacija materijala povećava funkcionalnost, učinkovitost, korištenje i jednostavnost ugradnje. Savršen izbor za trajno i sigurno pričvršćivanje.

Široka primjena

DuoSeal tipla pokriva širok raspon primjene pričvršćivanja, na primjer, u  kupaonicama, kuhinjama, wellness prostorijama, svlačionicama u zatvorenim bazenima ili sportskim objektima. Uporabom DuoSeal tiple i pripadajućeg vijka po prvi put se rupe u vlažnim područjima mogu zatvoriti vodonepropusno bez dodatnog korištenja silikona ili drugih brtvenih masa. Ovakvo sustavno rješenje pojednostavljuje i ubrzava pričvršćivanje u vlažnim prostorima te smanjuje troškove materijala. Dodatna prednost je povećana sigurnost: nedostatak silikona je da se on mora popravljati otprilike svakih pet godina i stoga nije u skladu s važećim standardima brtvljenja, dok je vodonepropusna izolacija tiplom DuoSeal trajna.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )