Alle News Impuls

Ladica koja može više

EVOline®Wing jednostavno rješenje za sve ladice s kabelima © EVOline

#IMPULS | Poznata situacija: kuhinjska ladica s uređajima se nalazi na jednoj strani a utičnica je udaljena. Tvrtka EVOline sada nudi jednostavno rješenje za sve ladice s kabelima: zahvaljujući EVOline®Wing, svaka ladica – bilo u kuhinji, uredu ili kupaonici – sada može biti opremljena potrebnim priključcima za napajanje, a kabeli su zaštićeni.

Nema više zapetljanih kabela u kuhinjskom otoku, radionici ili u kupaonici. EVOline®Wing je rješenje za sigurno provođenje kabela. Vodilici koja se nalazi iza same ladice je potreban samo mali prostor, kako bi kabeli bili zaštićeni. Zahvaljujući tome više nema oštećenih, prelomljenih ili zaglavljenih kabela. Ladice se mogu lagano otvarati i zatvarati. EVOline®Wing se može koristiti za različite vrste kabela, kao što su na primjer HDMI i LAN, te za osigurače ladica.

Brza montaža

Ovo moderno rješenje tvrtke EVOline impresionira jednostavnom i brzom montažom. Novi sustav upravljanja kabelima za sve pomične i izvlačne dijelove namještaja se može postaviti vodoravno ili okomito na drvene i metalne stražnje stranice.

Prednosti

  • Za ladice s drvenom i metalnom stražnjom stranicom
  • Jednostavna montaža
  • Sigurno korištenje
  • Pogodan za različite vrste kabela

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )