Alle News Impuls

Homogena rasvjeta

S novim Flexyled proizvodima moguće je stvoriti poseban ambijent svjetlosnim naglascima bez negativnog utjecaja izravne rasvjete. © Domus Line

#IMPULS | Fleksibilne LED trake i kompaktni moduli omogućuju savršenu rasvjetu u svim prostorijama, čak i na neobičnim i skučenim mjestima. Visoko kvalitetni i fleksibilni LED moduli, poput Flexyled AT6 ili Flexyled SE H4 tvrtke DomusLine, odlikuju se novom tehnologijom premaza. Rezultat: homogeno svjetlo bez točkastog efekta.

Postoje prostorije, namještaj ili situacije u interijeru gdje direktna svjetlost odozgo više kvari ambijent nego što ga kreira. Upravo za takve slučajeve su namijenjeni fleksibilni LED moduli tvrtke DomusLine. Serija SE H4 je konstruirana posebno za ugradnju u ravnini s površinom, u utore malih širina od 4 mm i dubina 10 mm, a ovu LED traku je moguće i zakriviti kako bi svjetlost pratila liniju namještaja. Odlična je za instalaciju u ormarima, regalima ili zidnim panelima. Serija AT6 je još fleksibilnija i koristi se svugdje gdje je potreban veći radijus savijanja. Savršena je za sve zakrivljene površine poput rubove radnih ploča ili namještaja. Oba modela su opremljena s regulatorom svjetlosti Touch Dimmer i namijenjena za ugradnju u ravnini. Dodatno, Flexyled AT6 koristi novu tehniku premaza sa silikonima koji raspršuju svjetlost s mliječnim efektom. Kao rezultat se dobije ravnomjerna i prirodna raspodjela svjetla savršena za rubove namještaja, kuhinjske otoke ili diskretno osvjetljenje uzglavlja kreveta. Dostupna je u tri duljine od 2.000, 3.000 ili 6.000 mm i može se rezati na svakih 21,7 mm. "Ostaci" trake se mogu iskoristiti za popunjavanje manjih praznina. LED traka je pričvršćena s donje strane ljepilom 3M. 

Bez točkastog efekta

Nova tehnologija je primijenjena i kod Flexyled SE H4. No-Dot svjetlosni efekt s bočnom projekcijom, jamči homogenu svjetlost bez točkastog efekta. Na prostoru od samo četiri milimetra može se ugraditi u prolazne utore ormara, polica i panela, ali i koristiti vodoravno u linearnom, valovitom ili prstenastom rasporedu. Moduli su dostupni u duljinama od 1.000, 1.500, 2.000, 2.500 i 3.000 mm. 

 

WEB KATALOG: Flexyled AT6

WEB KATALOG: Flexyled SEH4

( )