Alle News Impuls

Funkcija & elegancija

FSB postavlja naglaske bezvremenskom estetikom. © FSB

#IMPULS | FSB je već poznat kao inovator i trendseter kada je u pitanju dizajn i ambijent. Sedam odabranih modela kvaka zaokružuju FSB asortiman u našem online katalogu. Izbor je veliki: okrugli ili četvrtasti dizajn kvake i rozete, mnoštvo individualnih kombinacija boja i najviša kvaliteta materijala - aluminij, nehrđajući čelik i bronca.

Brončani okovi s godinama izgledaju još bolje. Patina upotrebe otkriva njihovu posebnu estetsku privlačnost i dokaz je da starenjem ne gube na ljepoti. Bronca je moderni klasik. Osim toga, zbog visokog udjela bakra od 92 posto, brončane površine imaju antimikrobni učinak koji nudi aktivnu zaštitu od mikroba.

Vizija & strast 

Izražena pažnja prema detaljima još je jedno jamstvo uspjeha. U njemačkom gradu Brakel, sofisticirane kvake za vrata izrađuju se ručno pomoću precizne proizvodne tehnologije. Kvake izrađene na taj način smatraju se elegantnim produžetkom ruke i isporučuju se u jedinstvenom dizajnu "Made in Germany".

Tvrtka FSB posebnu pažnju posvećuje postizanju savršenstva. Poznati arhitekti i dizajneri kreirali su najnoviju liniju garnitura kvaka prema svojim osobnim idealima ljepote. Svaki novi dizajn je primjenjen za kvake za vrata s punim ili djelomično ostakljenim krilom, kugla-kvake,  poluolive ili ručke za klizna balkonska vrata. Sedam novih serija modela impresionira svojom funkcijom i suzdržanom elegancijom. Četiri dizajna izrađena od bronce aktivno doprinose higijeni. 

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )