Alle News Impuls

Granberg: udobno i bez prepreka

© Granberg

#IMPULS | Uspješna švedska obiteljska tvrtka za unutarnje uređenje Granberg osnovana je 1870. godine. Započeli su s radom kao stolarija, a 70-tih godina prošlog stoljeća dizajnirali su prve fleksibilne kuhinje i liftove na motorni pogon te napravili prvi korak prema modernom dizajniranju kuhinja. Od tada, pa sve do danas, u fokusu tvrtke Granberg su poboljšana udobnost i ergonomska funkcionalnost kuhinja.

Tvrtka Granberg je među prvima počela proizvoditi ergonomske kuhinje bez prepreka. Inovativni podizni sustavi za privatne i javne objekte učinili su tvrtku svjetskim liderom na tržištu. Ormarići, radne ploče i police se jednostavnim pritiskom gumba mogu podignuti ili spustiti. Među brojnim Granberg proizvodima, ovdje ćemo izdvojiti InDiago - diagonalni izvlačni umetak za gornje elemente na motorni pogon. Umetak je jednostavan za upotrebu i može se spustiti do prednjeg ruba radne ploče. Umetak ne zauzima puno mjesta i može se lako integrirati u već postojeće kuhinjske sustave. Podgradne svjetiljke također ne predstavljaju problem kod naknadne ugradnje, jer na gornjem elementu nisu potrebne veće promjene. Automatsko otvaranje i zatvaranje vrata elementa na motorni pogon olakšava korištenje osobama s posebnim potrebama i čini kuhinju savršenim radnim prostorom bez prepreka. Naravno, vratima se može upravljati i ručno.

Sigurnost & veća udobnost

Integrirani sigurnosni sustavi osiguravaju nesmetani rad i jamče jednostavno i sigurno rukovanje umetkom za gornje elemente InDiago. Izvlačni umetci su dostupni za visine ormarića od 70 ili 85 cm i za raspon dubine između 26 i 31 cm te širine između 50 i 100 cm. Sustav se može ugraditi u gornje elemente gotovo svih proizvođača kuhinja. Ljestve više neće biti potrebe u kuhinjama opremljenim izvlačnim umetcima stoga možemo reći da kuhinje budućnosti više neće predstavljati probleme za naše zdravlje. Osim toga, opasnost od nesreće u kućanstvu također je značajno smanjena.

 

Granberg nudi široku paletu proizvoda. Električni lift sustav za kuhinjske otoke Centerlift 960 još je jedan bitan element za sigurne i dostupnije kuhinje. Starije osobe i osobe s invaliditetom samo otežano mogu koristiti kuhinje standardnih visina. Iz tog razloga je Centerlift tvrtke Granberg pouzdano rješenje za boravak u kuhinji bez prepreka.

Savršeno podešavanje

Odgovarajuća visina radne površine značajno olakšava kuhinjske poslove. Centerlift ispunjava individualne zahtjeve i jednostavnim pritiskom na gumb prilagođava radnu površinu za razne visine i potrebe. Lift sustav je tako dizajniran da se može integrirati u svaku kuhinju. Također se može individualno opremiti s radnom pločom, sudoperom i pločom za kuhanje. Centerlift je dostupan u rasponu dubine između 54,8 i 118 cm te širine 114,8 i 274,8 cm. 

Prednosti proizvoda

•    Podesivo po visini od 70 do 110 cm (bez radne ploče)
•    Nosivost 200 kg
•    Sustav se može individualno opremiti s radnom pločom, sudoperom i pločom za kuhanje
•    Integrirana zaštita od ozljeda

Korisne informacije

•    U isporuci je okov za pričvršćivanje radne ploče
•    Mogućnost ugradnje sudopera dubine do 120 mm
•    Motor i elektronika "Plug and Play“
•    Mogućnost izbora redoslijeda bočnih motora

 

WEB KATALOG: Više informacija o InDiago proizvodima

WEB KATALOG: Više informacija o Centerlift proizvodima

 

 

( )