Alle News Pogled

Novi prodajno-izložbeni prostor u Osijeku

Preuređeni prodajno-izložbeni prostor u novom ruhu dočekati će vas početkom studenog.

#POGLED | Naš prodajno-izložbeni prostor u Osijeku na adresi Sv. Leopolda Bogdana Mandića 111 g, uskoro će se prezentirati u novom ruhu, prilagođenom individualnom prostoru prema uzoru na dizajn iz matične kuće u Linzu.

Radovi preuređivanja našeg prodajno-izložbenog prostora u Osijeku započeli su u travnju ove godine rekonstrukcijom u koju je bilo  uključeno postavljanje novih električnih instalacija i bojanje zidova. Nažalost, zbog  situacije u svijetu s pandemijom COVID-19 i zatvaranja trgovina, svi su planirani radovi zaustavljeni.

Radovi su nastavljeni u svibnju. Montirana je nova kuhinja s Blum okovima, izvlačnim sustavima kanti za odvajanje otpada te izvlačnim visokim i niskim kolonama proizvođača Peka, VauthSagel i Solido. Asortiman sudopera i slavina nadopunili smo proizvodima naših novih dobavljača Rodi, GranMaster i Solido byCaressi. Napravljen je novi izložbeni regal Volpato Stili, Schüco Smartcube police i svjetleći zid s DomusLine H4 rasvjetom. Noviteti u prodajno-izložbenom prostoru su i prezenteri s Donau i Solido kliznim vratima te Hettich WingLine ormar unutar kojeg su složeni  klizni sustavi iz naše redovne prodaje: Alu Style, Schüco i Salu. Ponuda ručkica i kvaka upotpunjena je  novim modernim modelima. 

Preuređeni prodajno-izložbeni prostor u novom ruhu dočekati će vas početkom studenog.

 

SCH lokacija: Osijek, Sv. Leopolda Bogdana Mandića 111 g

( )